Navlepilleri #3

 • Forleden (meget tidlig) morgen skulle jeg navigere gennem YouTube og finde en børnevenlig film. Da jeg vågner rigtigt, kan jeg se, jeg har søgt på ‘yoghurt’. Det er da meget flot.
 • Jeg drømte en nat, at Marius var blevet optaget på den skole, jeg går og håber på. Var helt glad, da jeg vågnede, indtil jeg kom i tanke om, at det var løgn. Min hjerne er god på den måde.
 • Der findes maskiner til både at vaske og tørre vores tøj, men ingen til at lægge det sammen (så vidt jeg ved). Er tiden ikke ved at være moden til den slags? Hvis de findes, så tip mig endelig. Pris er underordnet. Jeg er muligvis villig til at donere en nyre.
 • Jeg har en tilbagevendende trang til at klippe mit hår i sådan en skarp page (lidt mindre hjelm end Sharin Foo, men den slags). Den idé dukker gerne op omkring hver andet år, når jeg endelig har nået den hårlængde, jeg lovede mig selv ved forrige page, at jeg aldrig igen ville undvære. Håret er åbenbart grønnere på den anden side. Det er bare fem forskellige slags upraktisk at have hår uden knold-potentiale, når der 97% af tiden hænger et par babyhænder fast i det.
 • Jeg blev forleden bekræftet i, at jeg rent faktisk husker at give Frede D-dråber i ny og næ, da jeg erfarede, flasken var tom. Det er da over al forventning.
 • Har nu erkendt, at det ikke bare er rester af mascara under mine øjne, som kan renses væk, hvis jeg gnider hårdt nok. Min hud har bare farve som skorpen på en leverpostej. Jeg har brug for en 24 timer lang lur.
 • Jeg er helt på røven over, hvor sød en 5-årig jeg har. Forleden ytrede han både, at Frede var den sødeste baby, han nogensinde havde set og fortalte Mikkel, at han havde valgt hjerteformet slik i sin bland-selv-pose, fordi “vi jo elsker mor”. For fanden da!
 • Mikkel har tonsvis af biografbillet-gavekort liggende, og et par af dem udløb i onsdags. Jeg foreslog Mikkel at tage afsted med anden ledsager, men det afslog han. Heldigvis nåede han at forære dem til en ven, som fik glæde af dem, når nu jeg ikke helt kan overkomme tanken om at give menneskeungen fra mig en hel films længde endnu, selvom jeg nok burde. Jeg trænger til at trække vejret udenfor lejligheden, eventuelt ned i et glas vin.
 • Vi skal flytte fra vores elskede lejlighed. Ligeså pæn og nyrenoveret den er, ligeså fyldt med fugt er den i underetagen, og jeg kan simpelthen ikke forsvare at de to små mennesker i min varetægt, skal bo under skimmel-forhold. Men så er jeg da færdig med lejligheder! Jeg gider ikke dørtelefoner og overboere længere, så jagten på (lejet) hus/rækkehus er for alvor sat ind, så vi til sommer kan smække dørene op direkte ud til vores egen græstot, hvor ungerne skal grave i sandkasse, mens Mikkel griller, og jeg afprøver vores nye liggestol.
 • I dag skulle jeg panik-oprydde på den dér måde, hvor man finder ud af, man får gæster om fem minutter, og der gerne må banes en gangsti til for eksempel toilettet gennem bjerge af vasketøj, der skriger på at blive lagt sammen. Midt i min tasmanske djævel-agtige hvirvelvind spottede jeg en brugt makeup-vatpind på gulvet, og i situationen var det eneste rigtige åbenbart at dække den til med en badevægt. Jo, jeg studsede over mig selv i samme sekund og ja, den ligger der endnu.
 • Jeg har købt nul julegaver so far, og hvis jeg kender mig selv ret, så forbliver det sådan frem til d. 23. december.
 • Nu burde jeg foretage mig alle mulige praktiske ting (for eksempel førnævnte bjerg af vasketøj and the list goes on), men det er som om, jeg er kommet for langt ned i sofaen til ikke at spille The Sims. Det har jeg ikke gjort, siden jeg var højgravid! Og det er fredag.

Hav nu en rar en af slagsen og drik et glas vin for mig, hvis du alligevel har hældt op, når nu jeg er en tøsedreng, der fortsat hænger ud herhjemme til lyden af min sovende baby.

6 kommentarer

 1. Anne

  Spændende med de nye boligplaner – ønsker jer held og lykke med jagten. Det er dejligt med have :-) Skal det mon fortsat være Odense?

  Kunne ikke lade være med at grine over det med den tilbagevendende page og “mascara-resterne” under øjnene. Det kender jeg godt! Har to gange været til frisør (dog ikke samme sted), hvor jeg bildte frisørdamen ind, at jeg var blevet klippet af en virkelig dårlig frisør i Hirtshals (spillede jeg lige lidt på fordommene om udkantsdanmark der?!), som svar på hendes: “det ligner godt nok lidt en køkkenklipning, den page dér”. Ahem…
  Også har jeg måttet erkende, at de render under mine øjne, jeg i et års tid har tænkt var mascara, nok ikke går væk, anset hvor voldsom en omgang de får med vatrondellen..

  Tak for navlepilleri – og god weekend til jer!

  • Ditte K

   Mange tak for det. Det skal ikke nødvendigvis være Odense centrum (der kan have også blive lidt problematisk at finde), men vi bliver fortsat i omegnen, gerne Odense S/SØ :-) Haha, ja, det er simpelthen et tilbagevendende problem for mig, det med håret (også det med de mørke rande)! ;-)

 2. Katrine Anna Klink

  Hvilket sims er det monstro du spiller?
  Jeg er vild med dit liv og lidt misundelig!

  • Ditte K

   Jeg spiller Sims 3! Ønsker mig brændende 4’eren, men som situationen er lige nu, har vi kun bærbare computere, og jeg vil frygteligt gerne have en ordentlig stationær på et tidspunkt, som kan trække spillet uden problemer. Men der er jo lige noget med noget økonomi dér… Haha, hvor er du sød, det er helt mærkeligt for mig at høre. Jeg føler mig på ingen måde misundelsesværdig ;-)

   • Katrine Anna Klink

    Jeg har 3’eren, men jeg har fået ny computer, så jeg tør ikke at “ødelægge” den med Sims :( Men ja, det med stationær er en god plan! Det dur bare ikke som studerende med 9 kvadratmeter..
    Jeg er studerende på 1. semester, min kæreste bor i Odense og læser også, og det er jo egentlig en god tilværelse.
    Men jeg ønsker (måske ret meget faktisk) nærmest familieliv og sådanne ting over uddannelse. Jeg er ligeglad med at blive rig og sårn. Jeg vil gerne have en dejlig mand og nogle søde unger. Jeg er SÅ skruk, og vi er OVERHOVEDET ikke i nærheden af sådan noget. Desuden må det være fantastisk at være ung mor!

    • Ditte K

     Jeg puttede Sims 3 på min relativt nye bærbar, og det har ikke skabt problemer (heldigvis) :-) Åh ja, jeg kan sagtens følge din tankegang. Det er bestemt skønt at være ung mor, og jeg ville ikke bytte det for noget i verden, men det er naturligvis også et helt andet liv, man lever, og det er jo meget individuelt, hvornår man føler for at lave sådan en u-vending :-) Desuden er jeg fan af din tanke om børn over uddannelse – det kan jeg virkelig godt sætte mig ind i – og selvom jeg stadig skal studere, glæder jeg mig SÅ meget til, at jeg skal gå hjemme med Frede henover sommeren. Det er nok ens prioriteringer, der ændres, og det kan de måske i virkeligheden allerede gøre, inden børnene findes :-) Håber, I finder en løsning, der passer jer begge to!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *