And, weekend og mere and

Fotor111000851

Så er jeg her allerede igen. Jeg tænker, det hjalp lidt at få lettet det personlige pres gennem mit forrige indlæg. Jeg har sgu egentlig lyst til at blive, jeg har bare ikke lyst til at være bundet. Så jeg kigger forbi, når tiden og overskuddet (og graviditeten) tillader det, og så har jeg fyret den lille nisse, som banker mig i hovedet, hver gang jeg ikke får blogget (ordentligt) nok.

I fredags fejrede størstedelen af Danmarks drikkekyndige J-dag, men det havde jeg naturligvis ingen intention om at være en del af. Heller ikke hvis jeg havde haft min livmoder for mig selv. Julebryg har aldrig smagt godt i min mund, og for mig er mange mennesker i byen på én gang endnu større grund til ikke at tage derind. Jeg får fnidder og fnat på én og samme tid af at navigere i nattelivet, når jeg ikke kan bevæge mig uden at gnide svedige skuldre med fremmede mennesker. Ad. Den lille brumbasse tilbragte weekenden hos sit faderlige ophav, og fredag aften fyldte Mikkel og jeg os med verdens møreste and til et event af en slags på svigerfars arbejde. Derefter var vi hjemme at vende, så den babybryggende krop og andefyldte mave kunne smide benene op for en lille stund (i øvrigt er det denne stund, billedet til højre stammer fra). Vi havde nemlig reserveret billetter til ‘Fasandræberne’ senere selvsamme aften, hvor vi slæbte os de 700 meter hen (i bil naturligvis), lænede os tilbage på bageste rækkes bordeauxrøde veloursæder og proppede vores (i forvejen proppede) maver med Haribo og en liter cola til deling. ‘Kvinden i buret’ har vi naturligvis set, og omend det er en ganske udmærket film, kan ‘Fasandræberne’ altså noget mere og bedre. Så tag lige og se den, hvis I er til den slags!

Sådan hele to arrangementer på en enkelt aften kunne jo virke ganske overvældende for en hjemlig fynbo, men det fungerede overraskende fint. Lørdagen stod dog i sofaens tegn, hvor Ben & Jerry’s blev indtaget og DMA blev set. I øvrigt skal der lyde et stort og velfortjent tillykke til D-A-D med æresprisen. Og en enorm dummeflad til hvem end der beslutter, at Medina skal forsøge sig med at synge live. Jeg er helt med på, at hun garanteret er et sødt og charmerende menneske, når man lærer hende at kende, og at hun har en krop to-die-for af en kvinde på snart 32. Hun kan lave hits til dansegulvet og musik, de unge kan li’, men det lyder altså ikke behageligt live. Vi må kunne byde ind med noget bedre. Eller i hvert fald én, der ikke svarer med “Det er Versace”, når hun bliver spurgt, om hendes halskæde er af sølv. MØ var til gengæld relativt akavet under størstedelen af showet, men stadig charmerende og leveringsdygtig i en solid optræden. Og vandt ligeledes en håndfuld velfortjente priser!

Idag kom Marius (endelig) retur, og vi har spist and endnu en gang i familiens skød. Ligeledes skal vi spise Mortens and hos svigerfamilien imorgen og atter hos min søde mor på onsdag. Så er det jo godt, at menneskerne er rare, at and smager forrygende, og at den gravide kan sætte lidt mere til livs end vanligt.

4 kommentarer

 1. Sara

  Jeg synes både Medina og MØ var tåkrummende, nej nej nej.. Synes ingen af deres optrædender var værd at skrive hjem om – i det mindste var Medinas lidt funky at se på, MØ lignede bare en squattende betonlebbe (intet personligt til de homoseksuelle derude!). Synes bare DMA bliver værre og værre for hvert år der går? :(

  • Ditte K

   Jeg kan godt følge din tankegang. Anyways, så synes jeg, MØ vokalmæssigt lå mange niveauer over Medina. DMA bliver bestemt ikke bedre – eller også bliver jeg bare mere og mere gnaven ;-)

 2. Cecilie

  Jeg er glad for at høre, at du bevarer bloggen :-) Du skriver så godt, og det er hyggeligt at følge med. Du har før vist dig som lidt en kreativ type, så jeg tænkte om du havde lyst til at komme med noget juleinspiration i en eller anden form (eller flere).

  Stort tillykke med maven!

  Hilsner fra et andet sted på Fyn

  • Ditte K

   Hej Cecilie. Mange tak for dine søde ord! Det havde jeg slet ikke skænket en tanke, men det var da værd at overveje :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *