Vi bygger til

c3beae61-5361-49db-aa74-8730ff820c94

Der sker store ting og sager. Nej, jeg har ikke hevet et sponsorat i hus eller skrevet under på en forkromet kontrakt. Jeg har heller ikke fået gratis børne-vinterudstyr til test (hint, hint)! Det er noget ganske andet og heldigvis noget på en aldeles anderledes og skyhøj skala. For nylig udgav Sebrina et indlæg om gravide bloggere, og der er flere gravide i blogland, end jeg vidste. Og jeg vidste ret mange! Det ligner lidt et velorganiseret babyboom, omend jeg tvivler på, dette er tilfældet. Dog kan der skrives endnu én på listen: Mig. Jep, vi bliver én mere til april, og vi glæder os helt vildt. Marius gav hurtigt udtryk for, at babyen kunne flytte ind på hans værelse, men at han altså ville sove i den øverste køje. Derudover er han fast besluttet på, at en lillebror skal hedde Viktor, og en lillesøster skal hedde… Lampe. Med andre ord: Han ønsker sig en lillebror. Dermed kommer forklaringen (ikke undskyldningen!) om fravær her på domænet også, da jeg skiftevis har ligget på sofaen og haft hovedet i kummen. Sådan forløb samtlige (!) 9 måneder under graviditeten med Marius, men det virker til, det kunne gå lidt bedre denne gang. Så mens jeg vokser ud af alt mit tøj, har et overdrevent forbrug af tomater og drikker mælk i spandevis, går vi og glæder os til at finde ud af, hvad det er for en opfindelse derinde. God lørdag til alle og enhver!

25 kommentarer

 1. Marie-Louiseű

  Tillykke!! Det er jo til at blive helt skruk af at læse mommy – blog si øjeblikket!

 2. Ane

  Kæmpe tillykke- og hvor dejligt med en stolt storebror. Jeg glæder mig til at følge med!!!

 3. Ann

  Tillykke til jer!

  Det må også være fantastisk for din kæreste at opleve at blive far selv. Den ubestridte kærlighed til et andet menneske, kan ikke beskrives! Det bliver det største for ham nogensinde at være med til at opdrage sådan et lille væsen.

  Det må også være dejligt for dig at se din søn i rollen som storebror/halvstorebror :) Han virker allerede spændt og stolt!

  Endnu engang tillykke til jer alle tre!

  • Ann

   Hov.. havde ikke set, at jeg havde skrevet halvstorebror! BEKLAGER.. Han er storebror, og sådan som du beskriver ham, må han blive en af de bedste!

   • Ditte K

    Mange tak, Ann. Ja, det er spændende. Selvom Mikkel behandler Marius som sin egen, så har han endnu til gode at være med helt fra start med ingen nattesøvn, barselslivet og det dér ;-) Det er okay – det er jo, biologisk set, en halvbror, men det kan nu være det samme herhjemme. Vi bruger ofte tid på kaffe og snak med Marius’ far, så der er ikke så ‘langt’ mellem familierne og ‘de to liv’ her. Heldigvis :-)

  • Ditte K

   Tak, Stine :-) Det er jeg nødt til at tage, som det kommer lige nu. Babyer kommer jo sjældent belejligt sådan tidsmæssigt, men så må vi jo bare gøre plads til det! Jeg har desværre måttet sygemelde mig de første måneder og har det stadig enormt ustabilt, så jeg ved det endnu ikke. Jeg skal jo hive et barselsår ud af kalenderen på et eller andet tidspunkt, så om det bliver nu eller først havde været om nogle år, er så sådan det er. Selvom det unægteligt er træls at føle sig ‘på standby’!

 4. Katrine

  Stort tillykke :) Glæder mig helt vildt tl at følge med. Det er en fantastisk blog.

 5. Caroline

  Neiijh! Kæmpe stort tillykke til jer!!! Så er du lige pludselig lovlig undskyldt for al den megen fravær på bloggen!

 6. Kæmpestort tillykke!
  Her havde vi en kommende lillesøster der skulle hedde “træsko” – hævdede den vordende storesøster længe;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *