Velkomst og tilbageblik

Hej! Og velkommen til. Jeg kan se, at der er kommet en håndfuld nye beskuere herind, og I er hjerteligt velkomne. Jeg tænkte, det ville være belejligt at koge en liste sammen af forskellige indlæg, jeg har brygget sammen over det sidste halvandet år, så nye (såvel som gamle) læsere kan få et overskueligt tilbageblik uden at skulle trevle hele domænet igennem. Det har jeg dermed gjort for jer (selv tak), og jeg kunne i min gennemlæsning se, at det er længe siden, jeg har fået en update fra jeres side af skærmen, og det fandt jeg ret hyggeligt sidst. Så hvis I føler for det, så smid endelig en kommentar herunder og fortæl, hvad I er for nogle typer, der lægger vejen forbi min cyber-hule, og også gerne hvordan I fandt vejen herind. Det er så rart (og spændende) at få et indblik i, hvem der sidder og lurer med. Nå, here goes:

Ung mor vol. 1: Første del af fortællingen om dengang jeg mødte de to røde streger og den efterfølgende, lidt udfordrende tid som konstant opkastende gravid.

Ung mor vol. 2: Tiden efter fødslen som nybagt, 17-årig mor. Det var syret og vildt og fedt. Det er det altså stadig.

Voksenhed og venskaber: Noget om at være mor med teenagevenner og at blive puttet i mødregruppe for ‘de unge mødre’.

Om lidt bli’r her stille: En af de første gange jeg berettede lidt om at undvære mit barn og generelle tanker om skilsmisse-situationer. Regner faktisk med at catche up på det inden så længe. Det går stadigvæk virkelig godt, men det er altså kun den næstbedste løsning.

Søvnvaluta, tegninger og grand prix: Dengang jeg betalte 19 kroner for at sove et kvarter og et lille udpluk af tegninger, jeg lavede for længe siden. Det er virkelig sparsomt, hvad det bliver til med de tegninger for tiden. Det kommer nok igen engang, når jeg får trukket hovedet ud af barselstågen.

De voksnes rækker: Da jeg fik taget min forældremøde-mødom. Siden er det blevet til en håndfuld af slagsen, og jeg føler mig næsten slet ikke akavet og alien-agtig længere blandt de andre rigtigt voksne. Jeg er faktisk kommet helt godt ind i gamet.

Må man opdrage på andres børn?: Dengang jeg sendte min konfliktsky personlighed langt væk og blandede mig i en bedstemors håndtering af 1-årigt(!) barnebarn til Grøn Koncert.

Uddannelse og skemaliv: Tanker om hvad jeg vil være, når jeg bliver stor. Og lidt om mit anspændte forhold til at leve skemalagt med faste mødetider.

Bare balder og dårlig reklame: Her kan læses lidt om dengang, jeg smed verbale lussinger efter Cult og deres (efter min mening) lidt for desperate markedsføringsstrategi.

Fejl, jeg begår dagligt: Jeg tænker, titlen taler fint for sig selv. Der bør i øvrigt snart laves en vol. 2.

Fødselsberetning: Historien om Fredes vej til verden, som blev offentliggjort på Viharbørn.dk.

Hvad venter vi på?: Da jeg gjorde mig lidt tanker om, at danske kvinder venter (måske for) længe med at få børn, og hvordan jeg har oplevet at være i den modsatte ende af skalaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *