Lopper og langsommelighed (og et lille Kina-tip)

Såeh. Jeg har atter gang i en spam-battle med nogle ihærdige asiatere, som mener, det ville være klædeligt med kinesiske tegn drysset med lind hånd udover mit kommentarfelt. Det bliver altså et kæmpe nej tak fra mig af.

Mens jeg kæmper lidt med teknikken og de påtrængende spammere bag kulissen, kan jeg fortælle, at jeg siden sidst har formået at tage et bad og lægge rent sengetøj på sengen på én og samme aften, og det er efterhånden alt for sjældent, det sker! Jeg elsker at hoppe i kanen helt dampende og renskuret, når dynerne dufter af Dunlet (jaja, shame on Frk. Skyllemiddel). Lykken varede dog kort, da vi (endelig) fandt et nyt hjem til altan-katten, som i afskedsgave efterlod en mindre koloni af lopper. Noget med, at lopper først søger mod mennesker, hvis deres dyre-vært er væk. Ew. Hvorfor kan de ikke tage dem med sig? Mikkel har rundt regnet 347 bid på anklerne, og jeg har fået ét (gnæk, gnæk) til trods for, jeg altså spottede sådan en hoppende satan i sengen for kort tid siden. Hvad gør man ved dem? Ifølge internettet lever de op til en måned indendørs, før de kradser af. De formerer sig åbenbart ikke (?!), men jeg er stadig lidt nervøs for, om der er mere tilbage af Mikkel om en måned, hvis de klør på som hidtil.

Havde jeg nu været den voksne, mor-agtige type, havde jeg nok kunnet noget med at lave en shake med eddike og kartoffelmel eller et-eller-andet, men jeg ligger bare ikke inde med viden om loppebekæmpning, når det ikke foregår på dyr, og det går nok ikke at gnide Frontline i nakken på min bedre halvdel.

Ellers tuller vi fortsat rundt i vores eget sløve tempo og fikser små ting og sager. Slowly but surely. Forleden fik Frede og jeg svunget os op til at samle denne rullevogn (jeg samlede, Frede åd brugsanvisningen) for ligesom at generere lidt ekstra skabsplads i køkkenet, som der aldrig rigtigt er nok af. Ligeledes går jeg og venter i spænding på en ny dørbælg til min vaskemaskine. Det er den dér gummidims ved lågen, der burde forhindre vandet i at fosse ud. Det gør vores ikke længere, da der er gået hul i lortet. Så handymor ledte med lys og lygte efter reservedele til vaskemaskiner anno 1890 og med større succes end forventet! Det er sgu da i virkeligheden ret mor-agtigt (eller far-agtigt, om man vil).

For at blive ved de lidt mere ufeminine gadgets (en vaskemaskine er nok ikke en gadget, men you get the point), så har jeg sørme også købt en håndholdt bil-støvsuger! (Det lyder endnu mere usexet, når jeg ser det på skrift.) Det dér med at slæbe det store Miele-monster med forlængerledning ud gennem opgangen får jeg ikke rigtigt gjort, så jeg giver denne lille dims fra Kina et skud og melder tilbage, om den er i stand til at suge kiksekrummer og halve sandkasser op fra bagsædet, eller om den skal køres på møddingen.

I må have en dejlig… Mandag! Mandag it is.

  

4 kommentarer

  1. Louise

    Min kat havde lopper for en del år siden, og der kom bare flere og flere, og de forsvandt ikke af sig selv. Vi måtte til sidst sprøjte gift på mit værelse, så jeg ikke kunne være der i flere uger :-(

    • Ditte K

      Øv! Det virker til, de er ved at fordufte herhjemme, så håber ikke, det bliver nødvendigt! :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *