Kina-tip: Enkelt babytøj (og efterspørgsel på inspiration)

Jeg har den ondeste skriveblokade. Jeg brygger halve indlæg på min hovedpude om aftenen (okay, natten), men det er åbenbart, hvad det kan blive til. Hvis ikke jeg har gylp på trøjen, så har jeg med sikkerhed sveskemos i håret. Det er sådan lidt kutymen herhjemme i tågen af lunken kaffe og ufoldet vasketøj. Vores vinduer er ligeså fedtede som indersiden af vores ovn, men jeg har ærligt talt ingen idé om, hvornår vinduespudsning skulle virke som det oplagte førstevalg ud af de 200 ting, der skal gøres. Så selvom vi hygger os meget og langsomt her i boblen, er det ikke inspirationen, der sådan for alvor blomstrer lige nu. Derfor har jeg naturligvis brugt lidt tid på at surfe Aliexpress igennem i stedet for, og her har jeg luret på pænt børnetøj. Det kan godt være, det er gratis at pudse vinduer, men det er altså sjovere at købe tøj til minier! Og så er det i øvrigt så uforskammet billigt, at det nærmest er økonomisk uansvarligt at lade være. Se selv hvor pænt! (Hvis man lige ser bort fra styling af baby med kæmpebriller. Wtf.)

DoneSort sæt (52 kr.) / Sæt med bjørn (43 kr.) / Dragt med panda (41 kr.) / Sæt med skyer (45 kr.) / Hvidt sæt med pile (49 kr.) / Dragt med plusser (48 kr.) / Dragt med isbjørn (50 kr.) / Sæt med bjørn (45 kr.)

Og mens jeg lige har jer – Så er kommentarer som altid hjerteligt velkomne herunder, og hvis I sidder derude med emner, I gerne ser berørt her på siden, så giv lige lyd, ikke? Det kan være, I er mere inspirerende end min barselshjerne (okay, det er I helt sikkert). Spørgsmål of any kind kan også smides her. Hvis der er nok af dem, kan jeg ælte dem sammen i et indlæg på et tidspunkt, og så er vi jo allerede dét længere. Må I alle have jer en munter mandag!

11 kommentarer

 1. Kristine Bagger

  Jeg har et spørgsmål! Det har intet med børnetøj at gøre, men nu bad du jo selv om at få nogle:)
  Hvad er dine fremtidsplaner? Sådan, med uddannelse, job osv.? Jeg ser jo jævnligt beviser på, hvor utroligt god du er til at formidle på skrift, og er nysgerrig på, om det mon er sådan noget du kunne tænke dig:)
  Og – hvad laver du egentlig nu? Altså når du ikke er på barsel, forstås.

  • Ditte K

   Tak for spørgsmål og rosende ord :-) Jeg går lige i tænkeboks og ser, om jeg kan brygge et indlæg sammen om det :-)

 2. Emilie

  Virkelig fint børnetøj! Jeg tror, jeg skal klikke lidt hjem til min baby. :)
  Har du mon erfaring med kvaliteten? Ikke at jeg forventer den helt store luksus til den pris, men nogle gange er det bare noget skrammel trods fine billeder. :) Ellers giver jeg det et skud alligevel, når det nu er så billigt. :)

  • Ditte K

   Jeg har selv bestilt en røvfuld af ovenstående, men har ikke modtaget det endnu. Jeg har dog købt en del børnetøj fra Kina før, og det har altid været udmærket kvalitet – bedre end man kunne forvente for prisen, synes jeg :-)

 3. Anne

  Drømmer du om at blive gift? Eller er det slet ikke noget, du/I har behov for at blive? Og HVIS du skulle giftes – skulle det så være i kirke eller på rådhuset? Og spiller kristendom – eller anden form for religion/religiøsitet – nogen rolle i dit/jeres liv? :-)

  Jeg blev lige inspireret af det bryllups-/forlovelsesboom, der sker blandt bloggere for tiden (i hvert fald de bloggere, jeg følger – Sneglcille, Frk. Vilstrup, Denormale etc. etc.). Det er dejligt, synes jeg!

 4. […] nu, og alt, jeg får skrevet, bliver noget braller. Derfor henviser jeg på meget velment vis til dette indlæg, hvor I kan smide om jer med forslag og spørgsmål for ligesom at sparke mig (kærligt) bagi. Der […]

  • Ditte K

   Hej Tina. Hvis du holder din ordrer på under 80 kroner, så bliver den ikke snuppet i tolden. Det kan af og til være svært, hvis man finder en hel del ting, man godt kunne tænke sig, så jeg har af og til købt for 80+. Jeg har fået én ting taget i tolden ud af måske 20-30 køb, så det er ikke ofte, det sker :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *