Lidt om sell-outs og selvdesignede telefoncovers (som du kan vinde)

Cover

Nå. Nu prøver vi lige noget nyt her, og så krydser jeg fingre for, I ikke stikker ud af bagdøren. Jeg har, på bloggens halvandenårige levetid, ikke haft gang i det store konkurrencer eller mange rabatkoder. Jeg har én gang anbefalet en fin, lille mor-bog, jeg har afholdt en hjemmelavet konkurrence, og så har jeg takket pænt nej til at reklamere for tyske bilreservedele. Bloggen er jo som bekendt ikke i nærheden af at mænge sig med de tunge damer i samme kategori, og derfor bliver min postkasse på ingen måde bombarderet med hverken gratis gaver eller event-invitationer. Det har jeg det på en måde okay med (på en måde…), for jeg vil så utroligt gerne bevare en vis autencitet omkring min lille stump af internettet her, og jeg forestiller mig, det er et stort og tidskrævende arbejde at få sponsorater, personlighed og troværdighed til at forenes i smuk samhørighed, uden det kommer til at fremstå som en sølle omgang sell-out. Jeg mener dog, det sagtens kan lade sig gøre (se bare hende her), men jeg har hverken tid eller overblik (eller sponsorater) nok på nuværende tidspunkt til at arbejde mere i det. Derfor bliver det kun en sjælden gang imellem, at den slags dukker op. Og én af gangene er altså nu! Og så falder mit halvbeskedne læsertal altså ud til jeres fordel, for jeg forestiller mig, at vinderchancerne er helt latterligt store!

Jeg har fået lov at designe mit helt eget iPhonecover (det er store sager, siger jeg jer). Og de opmærksomme af jer vil måske vide, at jeg er all about æstetik og pæne sager i al almindelighed, og jeg har det fedt med selv at bestemme, hvordan tingene skal se ud. Derfor har jeg det sidste lange stykke tid benyttet mig af gennemsigtige covers, hvortil jeg har printet mønstre og billeder ud og klippet til, så de passede ind under på bagsiden. Men det kan altså gøres flottere og mere ligetil hos Caseapp, hvor man digitalt designer sit eget cover eller skin til sin telefon eller bærbare computer, får det produceret og derefter smidt i postkassen! De har masser af fordesignede covers, man selv kan tilføre tekst, dimser og detaljer, men man kan også starte helt fra scratch og pryde bagsiden med hvad end, man måtte være i humør til. Desuden kan der vælges, om coveret skal være i mat eller blank kvalitet.

Jeg havde egentligt kastet mig over noget med tiltalende farvesammensætninger og mønstre, indtil det slog mig, at det altså skulle være personligt på den personlige måde, når nu muligheden bød sig så oplagt. Og helst noget, der ville få mig til at smile hver gang, jeg så ryggen af min telefon. Så jeg gik i gemmerne og fandt den første tegning, som Marius har kreeret af os fire herhjemme. Jeg elsker hans små kartoffelmænd, og at lillebror var lille, at “han altså kun havde plads til ét øje”. Havde jeg nu været typen, der gjorde mig i tatoveringer, ville dette uden tvivl være en motiv-kandidat. Det er jeg dog ikke, så nu har jeg i stedet et hjemmegjort familieportræt ved hånden i lommen at all times!

Nu til den fineste del: Én af jer kan ske at blive den heldige vinder af et cover (til enten iPhone eller Samsung) af eget design, og de resterende af jer kan gøre brug af rabatkoden DITTE20 ved checkout og på den vis opnå en rabat på 20%. For at deltage i konkurrencen, skal I smide en kommentar til indlægget her. Indhold er underordnet og ganske valgfrit, men jeg ville elske at høre, hvad I ville vælge at pryde et cover med. Husk at dobbelttjekke e-mailadressen, så jeg kan få fat på vinderen, som jeg finder sidst på ugen.

Som en helt igennem velment reminder nævner jeg lige, at bloggen kan følges via Instagram, Facebook og Bloglovin’. Jeg er faktisk også på Pinterest, hvis man er til den slags. Nu er jeg ikke interesseret i tvangs-likes, så det er altså intet krav for at deltage, men det ville være så hyggeligt, hvis I havde lyst til at være med!

Indlægget er lavet i samarbejde med Caseapp. Begejstringen er helt min egen.

23 kommentarer

 1. Natasja

  Ej en fin konkurrence! Og rigtig fint cover du har fået lavet. :-)
  Jeg kunne super godt tænke mig et cover af min kæreste og mig. Eller måske min lille killing :-) det er da så sødt og personligt med sådan et cover!

  P.s er også helt tosset med Miriams blog. ☺️

 2. Helene

  jeg ville køre den top-klamme-romantiske model med noget kæreste-lir bagpå telefonen.
  1. Så glemmer jeg ham ikke, når jeg snart bliver ramt af ammehjerne
  2. Så kan jeg huske, hvad jeg forelskede mig i, efter 3 timers søvn på 2 dage. Hep!

 3. Caroline Sofie

  Mega fin blog du har – følger trofast med! Jeg ville uden tvivl lave et cover med Kim Kardashians ugly cry-face på.. :D :D :D Krydser, hænder, tær, ben og arme!

 4. Tanja

  Meget fint cover, du har fået! Hmm, mon ikke jeg ville ende med et cover med min baby på?! ;-) Kh. Tanja

 5. Virkelig fint cover! Min iPhone 5 (og min iPhone 6 som er arbejdsmobilen for den sags skyld) kunne godt trænge til et cover. Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at vælge et, som jeg ikke blev træt af i længden. Dette er da den oplagte chance.

  Jeg krydser mine fingre.

  /Line

 6. Inger

  Min 5 år gamle iphone 4 ville se godt ud med et nyt cover! Og jeg ville nok gå samme vej som dig og vælge min knap 3-årige datters fine tegning af en ‘negl (snegl).

 7. Maiken

  Nice konkurrence!! Jeg er faktisk meget i tvivl om, hvad jeg ville vælge at få på coveret men det vil uden tvivl pynte på min noget slidte iphone 4 :-) Krydser fingre!

 8. Camilla

  Jeg har godt nok lige anskaffet mig det fineste Totoro-art-cover, men min mands mobil kunne godt bruge et smartere cover end det fra Tiger ?.

 9. Emilie

  SØD tegning. :) Jeg ville nok gerne have et billede af min drengebaby – jeg kan jo slet ikke få nok af ham!!

 10. Maj-Britt

  En simpel stregtegning vil altid være et hit – især når der er kærlighed bag. Krydser fingre for jeg bliver den heldige.

 11. Camilla

  Mega fin konkurrence! Jeg tror faktisk, jeg ville tegne min hund Lucca på coveret. Jeg fik Lucca da jeg stadig boede hjemme. Det var en SORGENS dag da jeg flyttede hjemmefra, og jeg mangler hende hver dag. Heldigvis bliver hun altid glad for at se mig, når jeg besøger de gamle.

 12. Tina

  Åh, spændende konkurrence. Jeg tror, jeg ender ud i en tegning fra den 4-åriges hånd eller et billede fra min ynglingskunstner

 13. Kristine Marie Kjær

  Åååh endelig fattede jeg at få kommenteret dette ?
  Jeg ønske meget at vinde denne konkurrence så jeg kan forevige det første billede af min baby når han kommer til verden om en måneds tid ?

 14. Katrine

  Fin konkurrence :-) Jeg ville enten pryde det med vores fantastiske Golden retriever, der lige er blevet aflivet pga alderdom. Den har fulgt mig siden jeg var 15 år og var mit holdepunkt i en turbulent tid med forældrenes skilsmisse :-) Eller så ville jeg evt. have et billede af min lille familie; min kæreste, bonussøn på 4 og mig :)

 15. Ida

  Jeg ville pynte min kedelige tlf med et cover med min datters lille kreation af vores snarlige familie på 4 ?

 16. Line

  Rigtig fin konkurrence :-)
  Kunne rigtig godt tænke mig et cover med min veninde på, det vil bare være super fedt☺️

 17. Rose

  Ej en fed præmie!
  Jeg ville enten vælge noget med flotte blomster eller et billede af min dejlige hundehvalp Alma :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *