Dittes dyreværn… Åbenbart.

Jep, så er vi atter blevet herberg for en rødstribet, fluffy type. Det startede med denne kat, som græd et ukendt sted en hel aften. Det resulterede naturligvis i, at jeg fumlede rundt ude på vejen ved 23-tiden med telefonens lommelygte tændt for at finde dette arme kattedyr, fordi jeg ved, at katte ikke miav’er så vedholdende, hvis ikke de enten er i knibe eller lukket inde (eller begge). Klip til mig, der lister gennem porte, hen over indhegninger og langs en husmur i en ukendt baggård, indtil jeg mere eller mindre får lokaliseret kattedyret bag en garagedør med hængelås. For fanden.

Næste morgen vækker Mikkel mig med beskeden om, at der er en killing af anorektisk udseende i vores have, og at han selvfølgelig har givet den mælk. Mig ud af sengen og allervenligst påpege til min ikke-dyremenneske-kæreste, der i øvrigt gjorde det i bedste mening for kattens (og nok mest min) skyld, at katte ikke kan tåle mælk. Ind (i vores dyr-forbudt-lejlighed) med det lille væsen, som stille og roligt får overtalt Mikkel til at åbne sit hjerte overfor den, hvorefter han navngiver den Smallcat og går i kiosken efter kattemad.

Smallcat er naturligvis hverken øremærket eller iført halsbånd, så nu står vi her med en killing og en 5-årig, som synes, den er sød og mest af alt sej, fordi den fanger de kæmpe, bevingede stankelben, vi har, som han for nyligt har udviklet en seriøs fobi for. Han var dog frivilligt med til at klistre sedler op i nabolaget idag, da han godt kunne se det retfærdige i, at katten skulle hjem igen, til dem der (forhåbentligt) sidder og savner den. Nu giver vi lige de omkringboende mennesker en chance for at opdage sedlerne, og skulle det ikke give pote (no pun intended), finder vi nok et rart sted, den kan være. Og det gerne snart, for vores take-no-bullshit udlejer bruger hver eneste dag (også lørdag før 08:00) på at renovere nabolejligheden til vores, så jeg bruger lidt for meget tid på at tysse på Smallcat og liste den ud af altandøren i ny og næ.

Killing? Anyone?

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *