Spørgsmål, selvpromovering og mig-tid

Hænger I stadig på, eller er I stukket af, mens tid var? I er så stille. Det er også okay i den smeltende varme. Hellere sørge for at kroppen bliver, hvor den er, fremfor at lege på internettet. Jeg kører bare på med monologen lidt endnu. Mikkel og Marius er taget et smut i ind til byen. Noget med Fona, en oplader og noget i udu. Det efterlader mig med stilhed og ro i et sådant omfang, at jeg med god samvittighed kan hoppe i bad og trimme de små korte. Altså benene. Tilmed skulle jeg da være et skarn, hvis ikke jeg gavmildt sølede min slidte manke ind i Aussie-produkter fra rod til spids i mellemtiden. Har I erfaringer med den slags? Jeg er nærig som bare fanden (eller i hvert fald på SU), så jeg ødsler sjældent mine penge bort på cremer og hårprodukter. Men nu har jeg hørt så meget om netop det (og Moroccan Oil – men dét kommer ikke til at ske!), og når Netto tilbyder mig en bøtte, der mest af alt ligner shampoo til hunde, til sølle 49 kroner, så slår jeg sgu til.

I øvrigt har jeg hørt, at det skulle være så godt med de dér Facebook-sider. Noget med selvpromovering, I guess. Så nu har jeg taget mig sammen og kreeret en af slagsen lige her, hvor I også kan følge med i nyt her på domænet, billeder og den slags. Måske giver det mest mening for de af jer, der ikke bruger Bloglovin’. Jeg ved det ikke. Tror, siden på nuværende tidspunkt har 0 likes, så det tegner jo meget godt.

Sidst men absolut ikke mindst, har jeg i øvrigt ikke glemt de sidste spørgsmål fra den tidligere, selvhøjtidelige spørgerunde. De kommer løbende, I promise. De kræver bare lidt mere eftertænksomhed og skrivetid, end jeg har at give lige nu. I øvrigt er spons og andet skidteras stadig på et absolut minimum her på bloggen (faktisk ikke-eksisterende), men det betyder ikke, at jeg ikke gerne ville hælde goodiebags og Dior-parfumer ud over jer. Tro mig, det ville jeg gerne. Men det er endnu uaktuelt. Derimod har jeg modtaget mange rosende (tak!) og spørgende ord angående mine tegninger her, her og her. Kunne det være noget med en slags lille konkurrence om en valgfri tegning eller en personlig fødselstavle alá den i sidste link? Så sig lige til, ikke? Antallet af deltagere ville formentlig være minimalt og vinderchancerne derfor historisk høje. You let me know – Det er det bedste, jeg kan tilbyde lige nu.

Jeg skynder mig at trække mig fra cyberspace igen, inden jeg atter bliver bombarderet med Copenhagen Fashion Week, bloggerevents og awardshows. Det stikker en lille smule i mit misundelses-organ. Hvor end det så sidder. Og nej, det er ikke pænt at misunde andre, jeg synes bare, det ser ud til at være så pissehyggeligt. Men jeg vil istedet gi’ mig i kast med en engangsskraber fra Lidl (det kan vel også noget…) og ønske alle de dygtige damer en helvedes masse gode oplevelser til modeugen og andre spændende events. Drik en ekstra mojito for mig! Jeg kan alligevel ikke li’ dem.

Hey, og tillykke til Mette Marie med bedste blog-awarden. Mere velfortjent pris skal man lede længe efter.

33 kommentarer

 1. Emilie

  SÅ har din facebookside fået første like OG jeg ville elske at vinde en af dine fine tegninger.

  • Ditte K

   Kæmpe tak for dit like! Det sætter jeg enorm meget pris på. Jeg arbejder på konkurrencen :-)

 2. Cecilie

  Jeg synes også helt sikkert at du skal lave sådan en konkurrence! Og lade mig vinde vel og mærke ;-)

  P.s. Mest af alt fordi jeg blev dit like nr 2 på facebook ;-)

 3. Stine

  Jep- du skal have sådan en konkurrence. Du skriver nu også rigtigt godt, du har bare ikke helt samme netværk som M-M (hun var i øvrigt den førte blog nogensinde jeg har fulgt).

  Jeg har nu læst dine indlæg, men ikke lige fået skrevet noget nu. – det har været alt for varmt til at gå fra tanke til handling. Har mit SIDSTE eksamen på tirsdag og så skal jeg på det der barsel, for senest om 6 uger, så skulle jeg gerne have ydet et bidrag til at gøre Danmark et medlem større.

  Har faktisk gået og tænke en del over dit spørgsmål hvornår man må blande sig i andres opdragelse, så det må jeg da hellere få svaret på nu du efterlyser respons.

  • Ditte K

   Tak for alle dine kommentarer, Stine. Det sætter jeg stor pris på. Jeg forventer på ingen måde at være med til de store events, dels pga. netværket og i den grad pga. bloggens ukendthed. Det er kun fordi, det er sjovt at drømme ;-)

   Held og lykke med eksamen og endnu mere med babys ankomst. Og tillykke sguda!

  • Ditte K

   Hey, selv tak! Og jeg er slet ikke trist. Alle goderne kommer jo ikke over natten, og det er heller ikke motivet for at blogge egentlig. Jeg synes bare, det ser så mega hyggeligt ud ;-)

 4. Sidse

  Jeg vil vildt gerne vinde en tegning( faktisk hellere end en Dior parfume)…
  Har prøvet at få den pdf- tegning ud på min arbejds printer, men det er ligesomom at den ved at det ikke er diagnoser og medicinlister og vil sgu ikke samarbejde!

  • Ditte K

   Orv, det er store ord! Øv med printeren. Det var også lidt et spontant forsøg – har mistet en del af min tekniske snilde. Så måske er det ikke alene din (eller printerens) skyld ;-)

 5. Charlotte

  Jeg ville vildt gerne vinde en tegning eller en personlig fødselstavle til min søn!!!! Jeg stemmer for konkurrence meget snart :-D

 6. Cecilie

  Jeg har ikke tænkt mig at gå nogen steder :) Det er så hyggeligt når der kommer indlæg fra dig!
  En konkurrence lyder skøn, og jeg er så eniged de andre. Vil meget hellere have en af dine flotte tegninger end en eller anden parfume.

 7. Pia

  Jaaaa, den fine fødselstavle fra sidste indlæg ser jeg meget gerne indrammet på min søns værelse :)

 8. Trine

  Jeg er fuld af beundring & ville frygtelig gerne vinde en. Hjemmelavet e r bedst.!! ❤️

 9. Emilie

  Jeg er her stadig! Jeg er bare ikke så god til at kommentere… Elsker dine ord og tegninger og ville være så fedt at vinde en tegning – ja, hellere dét end en dior parfume! :D

 10. Camille

  Jeg er her også stadig! Her er så dejligt at være, og jeg nyder at læse med :)

 11. Du er jo så meget med næste gang, det er 100!
  Og jeg ville elske at vinde et af dine print!
  Kan man ikke hyre dig til at lave en ny header til os? :-)

  • Ditte K

   Hvor er du sød, Sebrina! :-) Nu må vi se. Og mange tak. Altså at kreere noget sådan helt digitalt, Photoshop-agtigt, er jeg virkelig blevet dårlig til! Hvad havde du i tankerne?

 12. J.

  Det er seriøst en god ide! Altså en konkurrence med en personlig tegning :D jeg elsker personlige tegninger og du er super god. Meget bedre end alle de konkurrence med sponsorerede gaver! Gogogo.

 13. Charlotte

  Jaaaa!! Konkurrence om dine virkelig PÆÆÆNE tegninger!! Gad godt vinde sådan en navne-tegning til min lille baby-pige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *