Forsigtigt eBay-tip

Kimono

Hey, jeg er hverken modeblogger eller fashionguru, og jeg har ingen intentioner om at blive det. Men når jeg gør fine opdagelser på eBay, kan jeg ikke lade det gå min næse forbi. Åbenbart heller ikke jeres. Jeg lover, det forbliver en sjældenhed her på domænet. Hvis I ikke just er kimono-kind-of-people, så skynd jer videre.

Nå, men. Én kan vel kun fortælle så meget om kimonoer. Dem er der ikke meget revolutionært over. Jeg er alligevel blevet ret glad for den offentlige badekåde-trend. De er sgu så behagelige. Nogle nemmere at style end andre, bevares. Men de kan faktisk tage sig ganske godt ud. Herover ses mine umiddelbare favoritter fra Kinas land, og de er i den grad til at betale! Den blomstrede rosa-ting bor allerede i min garderobe og den næste, der står for skud, er den orkidé-befængte satan på første række. Og lad jer endelig ikke narre af flagermusform og fladhed i billedet. Det yder dem på ingen måde retfærdighed. I virkeligheden falder de pænt og smyger sig om kroppen på en noget så indbydende måde.

De er alle (plus mange flere) at finde lige HER til omkring 90 kroner pr. stk. Og det er med fragten betalt, naturligvis. Go, go, go!

Derudover skal I lige have et kæmpe tak for jeres tilbagevendende besøg og ditto kommentarer. Jeg blev så glad for hver og én kommentar til tidligere indlæg, og jeg pønser nu på noget konkurrence-noget. Så forbliv tunet!

6 kommentarer

 1. Anna

  De er super fine! Hvordan med told og sådan, kommer det ikke på?

  Du skriver for resten godt! :)

  • Ditte K

   Mange tak, Anna! Alt under 80 kroner er uden told. Og kimonoerne herover koster omkring 45 kr. stykket – resten er porto. Jeg har købt omkring 70 ting på eBay efterhånden og har aldrig fået pålagt told. Så jeg vil sige, den er sikker!

 2. Louise

  Dem må jeg ha’. Hvordan er de der Kina-størrelser? Jeg er normalt 38-40, men plejer at tage kimonoer i 36-38ish, da jeg har smalle skuldre og ikke er fan af polyester-stof, der konstant glider ned. Men samtidig skal de jo også stadig se oversize-pæne ud.

  • Ditte K

   De er også vældigt fine! Jeg er normalt en str. S/36 og køber det meste på eBay i str. L. De er seriøst små ovre i Kina!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *