For mange fristelser og en vinder

Nytilkomne

 

Dette indlæg er mest af alt et rap over nallerne til mig selv og en forsigtig opfordring til jer om at spendere lidt penge, så jeg ikke er alene om det. Jeg besluttede mig for ganske kort at opsummere, hvad jeg har kastet penge efter det sidste stykke tid uden overhovedet at have kastet med penge. Det meste har nemlig foregået på cybermåden, hvor jeg end ikke skulle svinge dankortet. Kun indtaste Paypal-oplysninger, hvilket næsten gør det lidt for nemt at handle, synes jeg. Jeg skal ikke engang lette mig fra fifaneseren for at finde mit kort! Da jeg bryder mig ekstraordinært meget om struktur, gennemgår jeg lige emnerne i punktform, ikke? Og vi kører naturligvis fra toppen mod højre. Det er altså så spændende det hele.

1: Jeg har købt en pose af papir til €7.50. Til mit barns værelse, til hans oceaner af bittesmå over-det-hele-biler.

2: H&M’s onlineshop tilbød mig et par Vans-lignende slipons, som er prydet med noget (imiteret!) ponyhår. Det appellerer både til min teenagetid som skater OG mine spæde år som hestepige. Win!

3: En anden ting, H&M også bad mig købe, var den prikkede sag. Jeg elsker små, tilfældige prikker og streger i mønsterform. Overalt!

4: Pludselig fik jeg forvildet mig ind på en hjemmeside, jeg ikke har besøgt i en rum tid. Endnu et par slipons kunne blive mine for bare 165 kroner hos Missguided og det er lige, hvad de krokodille-mønstrede, kridhvide sko blev.

5: Monki er min gode ven, og her fandt jeg en crewneck-sweater med lynlås i begge sider. Jeg elsker den slags tøj, man kan bygge hule i. Jeg har lige erfaret, at den desværre er udsolgt.

6: Le sac en papier. Papirsposen alle skal have, og ingen ved hvorfor. Det er en papirspose, for fanden! Men jeg faldt i. Jeg synes, den er både pæn og anvendelig. Min kæreste forstår ikke helt konceptet. Men nu holder den sammen på rullerne med gavepapir. Paper-ception.

7: De gode Monki-folk har også skabt en meget anvendelig hvid strikfidus med slids i begge sider. Problemet med trøjen er, at jeg indtil videre kun har haft den på én dag ad gangen. Jeg skal åbenbart hælde rødvin, kaffe eller tomatsauce udover den efter to-tre timers benyttelse. Den er sikker hver gang!

8: Endnu en slidt trend med den dér DAY Birger et Mikkelsen shopper. Men den koster ikke det store, og så er den altså enormt simpel og pæn. Samtidig mangler jeg sådan en Mary Poppins taske, som kan rumme både geder og standerlamper, uden den syner gigantisk.

9: Ikea’s PS2014-kollektion har kreeret et fint, lille sæt med tre dimser. Jeg er især glad for den brunlige vase og glasset med det røde låg, hvor sidstnævnte nu holder alle Marius’ Legofigurer på plads. Nips to the people!

P.S: Jeg har trukket en vinder i konkurrencen. Der er ganske rigtigt 45 kommentarer til indlægget, og jeg har kun trukket lod mellem 1 og 42. Det skyldes, at én kommentar var der to gange, én har rettet en stavefejl i ny kommentar og én deltog desværre, efter jeg havde trukket lod. Derfor er tallet 3 mindre, end hvad der kunne synes retfærdigt. Tillykke til Kirstine og tak til jer alle der deltog. Det var stort at se, så mange var interesserede i mine kruseduller. Der skal nok komme en lignende konkurrence på et senere tidspunkt.

Fødselstavlekonkurrence

I må alle have en henrivende søndag. Jeg har maven fuld af ristede boller med smør OG Nutella, så jeg er rustet til resten af en afslappende dag.

En kommentar

  1. Jeg har aldrig været fascineret at papirsposer, fordi jeg vist ikke vidste at de fandtes på sådan en måde?! De er SÅ fine! Og det samme er den prikkede t-shirt fra H&M!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *