Fødselstavle-konkurrence

Fotor0812130711

Som konsekvens af de søde tilbagemeldinger I kom med lige her, måtte der skydes en lille konkurrence igang. Der var både stemning for personlige fødselstavler og andre prints, så jeg tænker at dele det op af lidt flere omgange. Første af slagsen bliver altså fødselstavlen. Deltagelsen fungerer således, at I bare smider en hvilken som helst kommentar til indlægget her, og så trækker jeg lod mellem alle kommentarer sidst på ugen. Vinderen bliver offentliggjort i dette indlæg og modtager naturligvis en mail fra mig, så vi kan aftale nærmere vedrørende layout, navnet på baby og deslige. Så husk lige at tjekke e-mail-adressen efter for fumlefingre og stavefejl, så jeg kan få fat på jer. Sæt igang!

50 kommentarer

 1. Maria Hansen

  Jeg har luret på den tavle du lagde op sidst og tænkt “ah, den kan jeg da sagtens kopiere” for derefter at tænke “hvad tror du selv idiot?” Så jeg gider rigtig gerne vinde en, så min selvtillid ikke ryger helt i fløjten under forsøget.

 2. Trine

  Åhhh fødselstavlen må såååå gerne blive min. Simpelthen SÅ smuk i udtryk & enkelhed.! Kram fra en trofast læser. ❤️❤️

 3. Ja, for fanden! En luftballon med Elvis’ detaljer lige ved siden af din ballon-kanin – jeg kan se det for mig.:)

  Krydser fingre (men ikke så meget, at de fumler med mailadressen…)

  //Caroline

 4. Maja

  Uiiiihhh den vil jeg så gerne vinde til min lille søn Malthe. Den ville pynte så fint i hans børnehjørne (red:når man bor i en to-værelses er der ikke noget, der hedder børneværelse), og passe virkelig godt til hans luftballonuro.

  Hilsen Maja

 5. Mette R

  Åh, den vil jeg virkelig gerne vinde. Vores bedste venner har fået den sødeste lille pige der skal døbes her i September og jeg ville elske at give dem sådan en i gave :-) <3 De er simpelthen så fine uden at være overdådige.

  Her sammenligner jeg med min egen som jeg husker var en A3 broderings plakat med pandabjørne.

  Om ikke andet skal du da have ros for alle de fine tegninger du laver, du er vildt dygtig!

 6. Mikkeline Sørensen

  Min lille datter Ella skal døbes på søndag og en fødselstavle ville være så fin en gave fra Mor og Far ❤️ Og den ville passe så godt ind på hendes første værelse, som vi netop er ved at gøre klar til hende

 7. Mikkeline Sørensen

  Min lille datter Ella skal døbes på søndag og en fødselstavle ville være så fin en gave fra Mor og Far ❤️ Og den ville passe så godt ind på hendes første værelse, som vi netop er ved at gøre klar til hende

 8. Yes, jeg er med. Min svigerinde har termin om lidt og det ville være en fantastisk gave at give til hende og vores ungers lille fætter

 9. Ja! Her kan jeg være med! Krydser fingre! Og må jeg så i øvrigt lige komplimentere dig for en simpel konkurrence uden at skulle like her, der og allevegne!

 10. Ilse Rosenbæk

  Min datter har termin medio oktober med nr. 2 – de vil overraskes og ved ikke om, Alexander får en lillebror eller lillesøster. Men det ville være fedt at give min datter en unik dåbsgave.

 11. Kristine B.

  Iiiiih det ville være så fint at kunne hænge op på det værelse, jeg lige nu er ved at indrette til min baby, hvis estimated time of arrival er om to uger (og dermed tilpas tæt på til at jeg håber, at jeg godt kan få lov at vinde, selvom visse essentielle oplysninger indtil videre er ukendte:).

 12. Marie-Louise

  Er vild med dine streger. Jeg krydser fingre for at vinde en tavle til min dejlige søn!

 13. Ditte-Marie

  Tilslutter mig rækken af komplimenter – også her ville dine fine prints vække begejstring!

 14. Mia

  Nårh hvor er de fine!! Krydser pølsefingre og tæer for, at sådan én snart skal hænge på Ingeborgs værelse :-)

 15. Sidse

  Det måtte gerne være mig! Ellers får min lille Agnete aldrig sådan en fin tavle…

 16. Mette

  De er simpelthen så fine, sådan en vil jeg mægtig gerne vinde til min datter, som blev et igår :)

 17. Kirstine

  Ta mig, tá mig ;-)))) Den ville hænge så fint ved siden af din kanintegning på Theodors værelse.

 18. Vi er ved at indrette juniors værelse (endelig) og det kunne være SUPERFEDT med en unik, flot tegnet fødselstavle (jeg ville ikke kun tegne noget pænt selv, om så mit liv afhang af det…)

 19. Line

  Ihh.. Sådan en vil jeg gerne vinde! Det vil også være en god grund til, at vi fik besluttet os for et navn til vores tre uger gamle datter ;-)

 20. Charlotte

  Mig mig mig!!! Jeg vil SÅ gerne vinde en af dine fine fødselstavler til min lille datter Nelle, som skal døbes til efteråret. ❤️

 21. Anna Jensen

  Hvor er det bare nogle fine og unikke fødselstavler du laver. Er igang med at indrette børneværelse til vores datter på 2 mdr og sådan en tavle ville bare lige passe ind!

 22. Camomille

  Uh, jeg ville blive glad for at vinde sådan en fin tavle til min lille nevø. Tak for muligheden, Ditte, og også tak for en skøn blog.

 23. Stine

  Ej, det er jo alt for sent jeg ser dette indlæg. Den dag du skrev det var jeg ved at kaste op af nervøsitet og havde ikke sovet ret meget om natten. Jeg skulle nemlig med min graviditets-formidlede hjerne forsvare mit speciale og fokus var allerede der blevet en by, som nogen påstår ligger i Rusland.

  Men jeg bestod sgu! Og så kalder mig mig nok uden en af dine fine tegninger. Min baby lader i øvrigt også vente på sig, så her i uge 40 vil jeg alligevel ikke kunne fortælle dig hvad der skulle skrives på sådan tavle.

  Nu er jeg hoppet lidt ud af min “barsels/endelig-fri-til-bare-at-læse-bøger-kun-for-sjov”-sump og opdaterer mig her. Kan se du så er røget i en hverdags-sump pg den kender vi jo alle, men hyggeligt er det nu alligevel det du skriver.

  Blive endelig ved, så jeg har noget at stå natamningerne imod med.

  • Ditte K

   Hvor er du dog sød! Jeg er glad for at høre, at du bestod. Det er mega sejt, især med en baby i maven. Nu er baby forhåbentligt kommet ud ;-)

   • Stine

    Det var babyen ikke da du skrev, men da var veerne næsten lige begyndt.

    Jeg fik en skøn datter (kønnet var en overraskelse) tidligt søndag morgen, som lige nu ligger på brystet af mig og sover hjemme ved os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *