Noget om barselsboblen

Jeg har atter været på spil på Viharbørn.dk, og denne gang omhandler det 21 ting, der ikke er helt usædvanlige at støde på i barselsboblen. Og, som nogen så fint har pointeret, vigtigst af alt er naturligvis nummer 22: Det er det hele værd og ja, vi gør det gerne igen! Og husk så lige at medbringe en lille portion sarkasme, ikke? Og, som af og til (meget) nødvendigt, minder jeg jer kærligt om, at bloggen kan følges via Facebook her (har netop rundet 50 likes!), Bloglovin’ her og Instagram her. Det må tælle som nok spam for idag. Vi er netop hjemvendte fra tre dage i det københavnske, hvor Frede har fået for vane at sove utroligt dårligt om natten og til gengæld stå urimeligt tidligt op, så jeg ser, om jeg kan løbe Ole Lukøje op og måske sove, inden klokken slår 2…

  

4 kommentarer

  1. Sofie

    Åh hvor var det en fin artikel Ditte! “Du finder krummer eller birkes i dellerne på baby, fra det rundstykke du indtog under morgenamning” :)

    Rigtig go dag!
    /Sofie – sofieude.dk

  2. Christina

    Er det natures sway vuggen Frede ligger i på billedet? Og hvis ja, hvad er så din mening om den? Har selv en lille dreng på 6 uger, som bliver vugget i søvn i armene- kigger derfor på alternativer da det er pænt hårdt i længden;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *