Undskyld, jeg roder

Jeg har efter længere tids overvejelser valgt at gå mine egne veje. Sådan rent blogmæssigt. Jeg var fint tilfreds med at blogge hos Bloggers Delight, men jeg valgte at prioritere økonomisk anderledes ved at opsige mit abonnement (og dermed den månedlige betaling) som Plusblogger og istedet købe eget domæne. Der var kort tale om et muligt fremtidigt samarbejde som Premiumblogger, når mine tal nåede de rigtige værdier. Og det kunne også have været fedt, men det blev ikke nu.

Jeg ville skulle promovere mig selv langt mere, end jeg hidtil har gjort. Og jeg har hidtil gjort ingenting. Jeg har det mærkeligt med at markedsføre mig selv, og det er forholdsvis uhensigtsmæssigt, når man forsøger at drive en blog. Jeg ved det godt. Men det blev trættende for mig at åbne kontrolpanelet konstant, kun for at erfare at besøgstallene i perioder var nedadgående. Og selvfølgelig var de det. De af jer, der har ferie, render forhåbentlig rundt ude i den gavmilde varme, vi er forsynet med for tiden fremfor at ødsle soltimerne bort foran stykker af elektronik. Andre har pakket en god bog og en bikini og er smuttet syd på i en allerhelvedes fart. Og jeg har ligeledes slacket lidt på blog-fronten. Så det hele giver vel nogenlunde mening.

Men der følger lidt mere arbejde med det her. Sådan rent teknisk. Jeg har haft mine gode perioder på HTML-fronten, men det ligger mig efterhånden lidt fjernt. Jeg har dog prøvet at ryste efterveer af ammehjerne og andet støv af den øverste, og det kommer ligeså forsigtigt tilbage igen. Anyway, hvis det visuelle skranter lidt, er det bare mig, der har fået æltet noget forkert sammen i min CSS. Jeg håber, I vil blive hængende alligevel. Og jeg glæder mig til at fokusere lidt mindre på besøgstal og lidt mere på at slappe af. Og at skrive, selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *