Sommerhus og selvhøjtidelig spørgerunde

Fotor0706221448

Solen er brændende. Sådan for alvor. Det er udfordringen ved at sidde på altanen i blændende solskin med sort tastatur. Tasterne bliver varme. Udfordring er måske et voldsomt ord om en egentlig fin situation. Som jeg sidder her og skriver med lukkede øjne (jeg kan mit tifingersystem), kan jeg mærke en sky glide ind og blokere for den ellers så gavmilde sols stråler. Hvad der for en stund siden var prikkende varme i kinderne og sødelig sang fra solsorte, er nu brudt af rumsterende naboer på terrassen, en gøende hund hos genboen og en noget så ulykkelig baby i nabogården. Det står i kontrast til de forgangne dage i klitterne ved Henne Strand og efterfølgende ophold hos (sviger)forældre i rolige omgivelser. Men hey, så er vi hjemme igen, og det kan sgu da også noget.

Sådan skrev jeg tidligere idag, da jeg rent faktisk befandt mig på altanen. Det gør jeg ikke længere. Men ellers var det fint, dejligt og hyggeligt det hele. Det dér sommerhus noget. Vesterhavet var fyldt med understrøm, kolde bølger og sørgelige rester af iturevne vandmænd. Men i kom jeg. Efter Mikkel og jeg vel at mærke havde holdt i kø i to timer på vej mod Jylland, hvilket gav plads til fodboldspil på motorvejen.

Min telefonoplader stak af et sted mellem Vesterhavet og Odense, og jeg har opgivet at finde den. Så nu kører jeg offline på telefonfronten for en tid. Det er både irriterende og befriende. Og da min iPhone 4 efterhånden er mæt af dage, prioriterer jeg ikke at investere i ny oplader. Så hellere ny telefon. For det har jeg jo pengene til. Agtigt.

Ellers er der ikke det voldsomme at berette om. Jeg har spenderet sølle 44 kroner på en tusch til porcelæn, og det er den ondelyneme stor underholdsningsværdi for pengene. Hvad så ellers? Er der noget, I brænder inde med? Er der detaljer fra mit sindsoprivende liv, I ikke kan leve foruden? Nej, vel? Ellers skal I sandelig ikke holde jer tilbage. Jeg er lutter ører. Hvis nogen derude synes, det kunne være fedt, så er kommentarfeltet herunder all yours. Hvis nu der er overflod af læsere, som hungrer efter (not so) saftige informationer om mit lille liv, så samler jeg dem til et indlæg og kommer med en røvfuld svar på en og samme gang. Det være sig alt fra nysgerrigheder omkring mine erfaringer som (meget) ung mor og uddannelsesforløb til det helt navlepilleriske såsom mit yndlingsslik og foretrukne køkkenrulle. Forslag til fremtidige indlæg bliver ligeså modtaget med åbne arme.

Jeg er ikke god til at rumme følelsen af selvhøjtidelighed, men den sniger sig sgu ind på mig, når jeg foreslår den slags. For spændende er jeg altså ikke. Men jeg modtager spørgsmål hist og her og for at spare os alle for unødigt besvær, kan jeg jo ligeså godt tage hele baduljen af én omgang, right? Og hvis ikke I har noget på hjerte, er det også helt fair. Så græder jeg bare lidt i stilhed.

I øvrigt har jeg en lille anmeldelse af en mor-bog på vej, som snarest indfinder sig her på domænet. Og hvis I slet ikke kan lade være, kan I læse det lille interview, jeg gav i forbindelse med min kroning som månedens plus-blogger hos Bloggers Delight, her. Mojn!

13 kommentarer

 1. Ej jeg skulle lige til at spørge hvor det fine porcelæn var fra, og så har du sgu selv været i gang! Godt gået. Nu ved jeg hvad vintermånederne skal gå med når jeg engang kommer hjem fra det store udland.

 2. Det ser godt ud, det du har gang i med den tusch! Altså det du har lavet lyder også godt, og sejt at du har været i Vesterhavet. Må have været pisse koldt!?
  Køber du “bare” billigt porcelæn og maler så med den tusch? Og skal det i ovnen eller noget? Altså jeg er virkelig en hat til sådan noget, men det ser da bare fint ud, og tænker også at Aya kunne have lidt sjov med sådan en tusch ;-)

  Og til spørgerunden: Først, jeg er så “bange” for at spørge om noget, som du måske allerede har skrevet om tidligere, men alligevel: Hvordan mødte dig og M hinanden og hvde han nogle betænkeligheder ved at du ligesom var mor!? Ja, jeg er en sucker for det der kærlighed :)

  • Ditte K

   Tak søde Sebrina! Det var forholdsvis køligt, ja. Jeg havde bare noget billigt, kedeligt Aida-porcelæn, som jeg har malet. Efter skal det i ovnen ved 160 grader i 90 minutter vistnok. Så kan det holde til opvasker og det hele. Og det er virkelig godt til sådan noget som børn også – tuscherne fås i mange farver ;-)

   Du skal slet ikke være bange. Hvis jeg har skrevet om det før, kan jeg jo henvise dertil eller skrive om det igen. Værre er det ikke ;-) Og det var egentlig et vildt godt spørgsmål, som formentlig kan fylde et helt indlæg. Tak!

 3. Hvis du kan holde din brugte telefon ud lidt endnu, kan jeg anbefale av-cables.dk, hvor du lynhurtigt får en solid, sikker og billig lader til din iPhone. Den er nemlig ikke lavet hos Apple ;-)

  • Ditte K

   Tak for tip! Jeg har det med at købe den slags hos eBay – der er leveringstiden selvfølgelig noget længere. Heldigvis har jeg hustlet en gammel ledning hos min veninde, så nu er der atter strøm på (u)dyret ;-)

 4. Så fint malet porcelæn! Meget pænere end da jeg til jul forsøgte mig med at male en FAR kop à la Liebe til Mathias. Jeg blev nødt til at skrive Noah 2013 i bunden af den for at lade som om at den var fra barnet og derfor ikke for kønt lavet!

  Spørgsmål… Det samme som Sebrina spørger om… Og måske noget omkring at få børn tidligt i forhold til – gætter jeg på – ens omgangskreds og hvad der skete med dine venskaber osv.

  Tak for et nyt godt blog-bekendtskab!

  • Ditte K

   Hahaha, det er fandeme både sødt og sjovt. Og TAK for input på spørgsmålsfronten og dine søde ord. Jeg tager det med mig! :-)

 5. Dit er blevet MEGET flottere end mit. Jeg er spændt på at høre om dit holder. Alle mine tallerkner er blevet så grimme efter bestikket har kørt igennem mine små doodles. Jeg hungrer efter indlæg nummer tre om at blive mor som 17 årig :D Og er også nysgerrig på det samme som Sebrina.
  Og tak fordi du lige nævnte mig i dit interview. Det er god karma ;)

  • Ditte K

   Hvor er du sød! Jeg er også spændt på det. Indtil videre har det holdt til opvaskemaskine, men det bliver garanteret smågrimt med tiden. Egentlig er det nok smartest på kopper og den slags, som ikke er i berøring med bestik, tænker jeg? Nå, hvad fanden.
   Yes, jeg arbejder på de indlæg dér! Og ingen årsag med interviewet :-D

 6. Marie Hansen

  Hej Ditte!
  Super dejlig og hyggelig blog :-)
  Jeg ville høre om du ville fortælle hvorfor dig og Marius’ far gik fra hinanden? og hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden?
  Hvad lever du på nu? SU har du job?
  Elsker din skrivemåde og dine fine indlæg, så tak for god underholdning :-)

  • Ditte K

   Hej Marie.
   Tak for de fine ord og de gode spørgsmål. Jeg tager dem med videre :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *