Udlængsel og hjemve

Jeg er sådan en mærkelig størrelse, der lider af lige dele udlængsel og hjemve. Jeg tilbringer langt størstedelen af min tid i hjemmet, hvilket jeg nok holder mere af end de fleste, men som også efterlader en god rum tid til at drømme. Og nu er jeg altså blevet ramt af rejsefeberen. Sådan for alvor. Jeg har scrollet side op og side ned med afbudsrejser i dag, selvom det på intet tidspunkt har været en del af planen, at vi skulle rejse denne sommer. Og det skal vi formentlig heller ikke, men for fanden, hvor kunne jeg godt klare en uges tid et varmt og pænt sted. I februar fik vi både terrasse og masser af have, så udendørsmulighederne er mange nok her omkring. Jeg trænger bare ligesom til noget nyt. Nye oplevelser, nye input. Måske kommer det sig også af, at jeg har været tæt på fastgroet i vores hjem siden 2014. Måske. Mikkel deler ikke min umiddelbare begejstring ved rejsedrømmene. Han mener, alt vil være bedre og nemmere næste sommer, når Frede har lidt mere livserfaring, og vores pengepung måske er bedre rustet. Og selvom jeg hader det lidt, må jeg erkende, at jeg godt kan se det fornuftige i det. Det kan jeg. Men lige nu er de idylliske, palmebefængte scenarier på min nethinde bare altoverskyggende. For fanden da. Men altså, hvis nu I ligger inde med dyrebar information eller gode tips til billige, nemme rejser med en 1-årig og en 6-årig størrelse, så delagtiggør mig endelig! Om ikke andet, kan jeg da forberede lidt til næste år…

Seaside

 

 

4 kommentarer

 1. Jeg har det lidt ligesom dig. Når jeg er hjemme, hvor jeg i øvrigt befinder mig særdeles godt (selvom jeg ikke har 1-2 unger at bruge krudtet på), så drømmer jeg mig væk. Når jeg så er ude at rejse, så glæder jeg mig til sidst på rejsen til at komme hjem igen. Tryghedsnarkoman.dk.

  Så om det er en udfordring, at vi for knap en måned siden flyttede over Atlanterhavet og til San Francisco?! Jep! Men det er sgu sundt at få skubbet lidt til grænserne ind i mellem.

  Manden og jeg var i 2012 i Barcelona i en uge. Det kan anbefales! Måske kan airbnb være stedet at finde lidt billigere boligløsning end hoteller.

  /Line

  • Ditte K

   Det er PRÆCIS sådan, jeg har det! Men det lyder alligevel ret lækkert det med San Fran ;-) Jeg har også kigget lidt Airbnb, men jeg synes simpelthen, alt med rejser er lidt en jungle. Nok fordi jeg aldrig har prøvet at booke sådan én før ;-)

 2. Like ‘rejsespejder’ på FB! Det er lige før, at jeg vil skrive, at med hans tip har alle råd til en dejlig rejse. Det er selvfølgelig løgn, men der kan man ofte finde en uge sydpå til omkring 1000 kr. pr. mand :)

  • Ditte K

   Tak, Camilla! Den kendte jeg slet ikke. Det lyder da som noget, jeg må tjekke ud :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *