Kina-tip: Flæser og pæne ting til the ladies

Jeg tænker, man skal være ny læser eller foruroligende uopmærksom, hvis man ikke har opfanget det faktum, at jeg holder voldsomt af at finde gode ting fra Kinas land. Altså eBay og Aliexpress. Det kan være en relativt ubarmhjertig jungle at navigere i, men når det lykkes, er det mere end almindeligt fedt at finde fine ting til næsten ingen penge. Jeg har browset det meste af Asien igennem og fundet ni ret fine ting, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg vel. Da collagen var under udarbejdelse, gik det op for mig, at jeg vist nok har et eller andet med flæser. Oh, well. Jeg synes, de her ting (I får mig ikke til at bruge ordet ‘items’!), emmer lidt af noget mere europæisk. Ikke et ondt ord om de asiatiske trends, der er bare skruet lidt for alvorligt op for pang, pailletter og pynt til min smag. Here goes fra venstre, øverste hjørne:

Ruffles

1: Jeg elsker løse, posede kjoler, som ikke kræver den store indsats. Den her har til gengæld ret fine ærmer. Den findes her til ca. 84 kroner.

2: Jeg ved godt, smækbukse-kjoler (smækkjoler?) måske er lidt til den børnede side. Men jeg er heller ikke ret gammel. Denne her i fløjl er ret fin, synes jeg. Den er at finde i en række pæne farver til ca. 73 kroner her.

3: En virkelig pæn flæseskjortekjole, som for mit vedkommende kan fungere hele året rundt. Den findes her til ca. 95 kroner.

4: Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har et eller andet med øjne. Altså sådan på prints og motiver. Jeg synes, den er lidt latterlig. På gode måde, forstås. Den er her til ca. 90 kroner.

5: Flæser, flæser og lidt flere flæser. God til mor-dellen, tænker jeg. Den findes her til ca. 90 kroner.

6: Jeg ved ikke helt, hvad der er med den her kjole. Måske er det kombinationen af flæser, prikker og (hvad der ligner) en ret pæn orange. Den fås i øvrigt også i hvid her til ca. 125 kroner.

7: Blå, prikker og flæsekant. I’m in. Fås også i hvid her til ca. 103 kroner.

8: Flæsetemaet fortsætter med en hvid sag (som også findes i sort og blå), som jeg er overbevist om, gør sig godt til det meste. Og så koster den kun omkring 62 kroner her.

9: Sidst, men ikke mindst, en skjortekjole i hvad der ser ud til at være rart, let stof. Farven er jeg også med på. Den koster ca. 108 kroner her.

Se tidligere Kina-tip her. Varerne kan være udløbet, hvis det er gamle indlæg, men så kan de måske tjene som inspiration i stedet. 

OBS: Når der handles fra Asien, kan der risikere at komme told oveni, hvis beløbet, man køber for, overstiger 80 kroner. Jeg har ud af ca. 200 handler oplevet toldbetaling én gang, men jeg bevæger mig som regel også mest omkring de 80(-90-100) kroner. Jeg kan godt se, en del af ovenstående er lige på grænsen – men nu ved I det, så kan I selv vurdere :-)

2 kommentarer

  1. Emilie

    Helt vildt fine kjoler! Jeg er vild med dem. Jeg er dog lidt i tvivl om størrelsen – er de små i størrelsen? Hvad bruger du selv? :)

    • Ditte K

      Ja, ikke? Jeg håber inderligt, de er ligeså fine i virkeligheden! Størrelsen er også lidt af en jungle derinde. Jeg er som regel en S i det meste almindelige tøj, men her er jeg som oftest L (af og til XL). Jeg køber hellere et nummer for stort end for småt, og så tager jeg stilling til, når det kommer frem, om det passer eller måske kan bruges lidt oversized. Som oftest passer det. (De må virkelig være mini derovre). Ofte er der et ‘size chart’ skema i beskrivelsen under billederne, hvor man se de konkrete mål på tøjet i de forskellige størrelser og så måle efter på sit eget tøj – Det er nok det sikreste :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *