Navlepilleri #1

Jeg kommer af og til i tanke om mærkelige småting, random facts og andre overflødige anekdoter omkring mig selv (og andre), og, til trods for deres deciderede ligegyldighed, får jeg indimellem lyst til at skrive dem ned. Små ting, som I nok ikke ved (eller har brug for at vide) om mig og ting, jeg undres over. Men de dér kantede, små sætninger flyder ikke rigtigt sammen med de almindelige indlæg. Så nu får de deres egen kategori, og så må vi se, om det udvikler sig til noget brugbart (well, ikke sådan for alvor, vel). I må endelig sige til, om det fungerer eller ikke. I give you: Navlepilleri.

 • Intet i min garderobe har haft en stykpris på over 1000 kroner. Ikke noget jeg selv har købt i hvert fald. Til gengæld er mine kommoder proppet til randen med H&M, Monki, Zara, Gina Tricot og River Island. Jeg drømmer om en Primark i mit nabolag. Eller Danmark i det mindste. Eller bare som webshop, for fanden.
 • Vi bruger/drikker omkring 22 liter mælk om ugen. To voksne og et 5-årigt barn. Jeg tror, det er ret meget.
 • Jeg er (lidt for meget) dyreven. Dog er jeg begyndt at støvsuge næsten alle edderkopper og stankelben op, selvom min samvittighed prikker lidt til mig og beder mig lade dem leve (jeg har brug for hjælp), men de yngler jo helt åndssvagt. Den kat, der pisser på vores kældervinduer, så der stinker af død og ødelæggelse, når vi lufter ud, den må til gengæld godt skride.
 • Jeg har (jævnfør ovenstående punkt) engang opfostret en måge ved navn John. Jeg var forbi fiskehandleren efter rester til ham hver dag efter skole. Han lærte ligeså stille at flyve og var klar til at blive sat fri, da han pludselig lagde sig til at dø. Det var en sorgens dag.
 • Jeg er den dér irriterende ven, som altid er mellem fire timer og to døgn om at respondere på en SMS. Every. Single. Time.
 • Næsten dagligt opdager jeg en våd plet på min trøje og skal derefter identificere, om det er mælk, tis (ikke mit) eller gylp (heller ikke mit). Barselsliv, sweet barselsliv.
 • Herunder ses jeg (og min morgencola) på den store valgdag (@dittekirk). Hvor jeg hverken kunne finde mit valgkort eller pas. Det kan jeg stadig ikke. Jeg fik dog stemt.

 

7 kommentarer

 1. Tanja

  22 liter?! Det lyder helt vildt :-D
  Og hvor er du bare den sødeste dyreven – I like you even more now :-)
  …jaaaah det fungerer – mere navlepilleri, tak!
  Kh. Tanja

  • Ditte K

   Ja, vi køber i hvert fald 5-6 liter hver 2. dag. Det er ret syret! Mange tak, jo flere dyrevenner, jo bedre :-D

 2. Cecilie

  Jeg er simpelthen vild med dig Ditte :-) Jeg har selv en 3-årig og en baby på (ikke helt sikker hvor gammel, hun er født 6 uger for tidligt, og jeg er ærligt skrupforvirret over reel vs korrigeret alder) ca 4 mdr, hun er i hvert fald fra 1. marts :-D Anyway, det er så skønt at vide at man ikke er alene i den dér hjernedøde periode kaldt barselsboble, hvor man faktisk er RET ligeglad hvor det dumme pas er! You make my day :-) Og hatten mega meget af for at være så ung, og samtidig så sej til at skrive OG være mor! Kram til dig ?

  • Ditte K

   Årha, det er muligvis den sødeste og mest varmende kommentar, jeg nogensinde har fået! Tusind tak for de rosende ord og TAK, fordi du læser med, Cecilie :-) Det er rart, vi er flere i samme båd ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *