Døgnrytme, aftentur og urbane ænder

Mikkel er blevet ret glad for trillende aftenture med det mindste barn i vogn. Så sådan én tager de sig lige nu. Tror, det er en blanding af hygge, ro og så sandsynligheden for, at Frede muligvis falder i søvn for natten, da hans døgnrytme stadig halter en hel del. Det første stykke tid kørte det egentlig okay med lidt random lure i løbet af dagen og aftenro omkring 23. Men så kom tigerspring, bevidsthed og tarmluft ligesom i vejen. Derfor har Frede valgt at gå i seng på absurde tidspunkter som klokken 4 om morgenen, og det ændrer jo ikke på, at vanedyret Marius vågner klokken 7. Desuden er der ingen, der ved, hvornår Frede sover 5 minutter, og hvornår han sover en time. Sidstnævnte er nok sket omkring fem gange, siden han ankom. Så han er ikke ligefrem en long-nap-kinda-guy. Hvor finder man den bedste slyngevugge? Og er der mere kaffe?

Udover det, går det godt med husets lillebror (og også med den store, altså). Frede har nu været her i rundt regnet to måneder, og han har taget ligeså mange kilo på. Udover det, er han vokset 11 (elleve!) centimeter. Det er ikke noget, han har fra mig i hvert fald. Jo, altså, steroidemælken er min, men vækstgenerne er nok fra hans faderlige ophav. Desuden har han i 1,5 uges tid trillet om på ryggen, næsten hver gang han bliver placeret med bugen nedad. Need I say, at tiden har alt for travlt?

Store og Lille går som nævnt tur, Mellemste sover, og jeg er således overladt til Johanne Schmidt Nielsen, der hælder vand ud af ørerne på mit TV. Jeg er egentlig vældig interesseret i politik, men smid Helle T’s øjenbryn og en selfie-stang (!) oveni, og jeg er ved at være mæt. Derfor så jeg ingen anden mulighed end at forlade stuen til fordel for altanen (og kaffe) for at fodre det nydelige, urbane andepar, som har hængt ud i vores baggård hele dagen. De blev glade, og jeg fik luget ud i overmodne krydderboller.

Nu kan jeg høre drengene på trappen, og jeg krydser fingre for, den mindste af dem sover. For jeg kunne ret godt tænke mig at drikke en kop kaffe med den store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *