Weekend, babyshower og polerede hjem

Fotor0616214557

Så kom vi igennem weekenden. Agtigt. Vi valgte at forlænge den lidt. Marius og jeg droppede verden idag og blev i sofaen under dynerne. Jeg var slet ikke klar på smøre-madpakke-aflevere-barn-ræset. Og det var han heller ikke. Vi valgte i stedet at se film, tegne, spille keyboard, bygge lego, fodre frøer og cykle, og jeg fik drukket kaffe i bekymrende store mængder. Og da vasketøjsbunken og kaos i stuen gentagende gange slog mig i hovedet med en knytnæve af dårlig samvittighed, bad jeg den om at skride. Langt væk. Og på dage som disse skal jeg holde nallerne fra Instagram. Grundet min forkærlighed for pæne hjem og nydelige klæder, poppede den ene lussing efter den anden op i min newsfeed. Helt seriøst – hvor poleret kan et liv fremstilles, når det trækkes igennem en alvorlig omgang overeksponering og musselmaling? Jeg ved det fandeme ikke. Men pænt ser det ud. Og jeg nyder at kigge på det. Hvis de så forhelvede kunne smække et billede op – bare engang imellem – hvor deres 3 bedårende rollinger ikke er i matchende sæt, eller et, hvor der titter en pink, modbydelig Hello-Kitty-eldrevet-bil frem på børneværelset mellem alt interiøret i sort og hvid og fancy tapet med kartoffeltryk. Hvor gør de af det? Har de kun træ-legetøj og Legoklodser i pasteller?

De gør nok ligesom mig, bilder jeg mig ind. Tager billeder af den allernydeligste krog af børneværelset, mens gulderodsstumper, fedtfingre og sand bliver skubbet ud af kameraets synsfelt. Ja, sådan må det være. Jeg hader-hader-hader rod og har svært ved at slappe af i rodede omgivelser. Så jeg kan godt forstå dem, som altid har rene og ryddelige hjem. Jeg begriber bare ikke, hvorfra de får tiden, hvis de har 3 unger af egen avl hængende i forklædet hele dagen. Men de skal da have en stående applaus. Det skal de da.

Weekenden blev brugt på at klargøre surprise-babyshower til min kære storesøster og min 3500 grams søde nevø (som i øvrigt stadig er i maven med 3 uger til termin). Og det lykkedes os big time at tage røven på hende, heldigvis. Alt forløb efter planen og det strømmede ind med lækre babygaver og yndige cupcakes. Der er sydende, kold cola i mit glas, hjemmet er endelig ryddet, og Marius sover sødeligt i sin seng med hovedet i fodenden. Det må være startskuddet for en smuk mandag aften. Jeg håber, I får en magen til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *