Junkfood og dumme diskoteker

Fotor0621181722

I skrivende stund afventer jeg, at en flink herre fra Just-Eat skal buzzes ind. Og giver mig pommes frites og durumruller og burgere og den slags. Og jeg glæder mig. Mit søde barn holder weekend hos sin far, og jeg drog over til min veninde igår aftes og åbnede en god årgang. Eller ihvertfald en rødvin, som smagte fortrinligt. Jeg har ligeså lidt forstand på vin, som Frederik Fetterlein har på økonomi, så mere kan jeg ikke berette. Som aftenen skred frem, og vi sad dér og fik mundtøjet på gled, foreslog min kære BFF at slå et smut forbi byen, inden natten oprandt.

Det dér med at svinge skinkerne på det lokale disko, har jeg aldrig fået gjort så meget i. Jeg skal have en livstruende høj promille, før jeg danser. Og det har jeg rundt regnet aldrig. Jeg føler mig godt tilpas på en mindre bar med gode venner og et par øl. Men min entusiasme for diskoteker, hvor bassen tæver mig i ryggen, og jeg skal råbe i trommehinde-springende decibel for at konversere med selskabet, er ikke ret stor. Nuvel, det var minimum et halvt års tid siden, vi sidst have befundet os i en lignende situation, så “hvorfor ikke”-tanken voksede sig større og vi prajede en vogn. En øl, lidt klaustrofobi og en time senere forlod vi stedet. Hvert halve år, når jeg indfinder mig sådanne steder, ruller jeg øjne af mig selv næste morgen. Jeg indtog 4 glas rødvin og en øl igår fordelt over rigeligt med timer, og alligevel kan jeg mærke det idag. Jeg er en svagpisser med hensyn til alkohol. Virkelig.

Nu er jeg atter hjemme i den velkendte krog af stuen og nyder cola og livet. Og savner min dreng. Helt vildt. Jeg glæder mig til, jeg skal hente ham, når han har givet sin far studenterhue på. Jeg vil trække mig tilbage igen og spilde resten af dagen med serier, søvn og saltede pommes. Adieu!

14 kommentarer

 1. Åh, kunne ikke være mere enig med dig.. Blev altid skuffet når vi tog i byen. Det er bare en realitet, at det ikke er fedt når det kommer til stykket.. Det er også 3-4 år siden sidst nu….
  Nyd aften hjemme og dine fritter selvfølgelig ;-)

  • Ditte K

   Ja, og jeg skulle virkelig være i min prime-time som 21-årig nu med at komme i byen. Men jeg kan sgu ikke helt fange den. Tak og god aften til dig også ;-)

 2. Må også indrømme når jeg meget meget sjældent er afsted (kan vist tælles på en hånd indenfor de sidste 4 år!), så ender jeg altid med at blive skuffet. Ender også altid med at blive træt før jeg bliver ordentlig fuld ;) Næste måned skal jeg afsted for første gang efter Laurits er født, og GLÆDER mig til Asti og Backstreet Boys med veninderne :)

  • Ditte K

   Lige præcis! Det er det samme for mig. Men de dér venindeaftener med dårlig musik og gode samtaler er jeg også fan af :-)

  • Ditte K

   Ej, nu bliver jeg helt starstruck! Er virkelig beæret over, du overhovedet har været herinde forbi. Tusinde tak for dine søde ord – har fulgt Twinpeaks troligt fra dag 1 – og det bliver jeg ved med ;-)

 3. Hej Ditte!
  Jeg har lige fundet frem til din blog i går, og hvor er den bare fin og underholdende ;) Jeg regner stærkt med at blive hængende! Jeg er nemlig VILD med den slags blogs, hvor man sidder med et smil på læben og sommetider bryder ud i et fnis/grin, mens man læser! :)

  • Ditte K

   Mange, mange tak! Det betyder så uendeligt meget, at I derude gider kigge med. Jeg følger i øvrigt også med hos dig og bliver ved med det! :-)

 4. Sara

  Bare rolig, du er ikke alene med den følelse! Jeg er 24 år – dog uden børn af nogen art, og jeg bliver helt træt bare ved at se på alle de statusopdateringer der kommer hver torsdag, fredag og lørdag, omhandlende dødsdruk og dertilhørende tømmermænd. Fatter ikke at folk kan holde til det! :O

  • Ditte K

   Tusinde tak Jeanett og velkommen til! :-) Jeg stemmer klart også for flere Odense-bloggere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *