En vaske-hår-hat

BadehatHey! Et tip til jer fellow-mothers derude som bruger at putte jeres unger i bad indimellem, hvad enten det er ved tvang, overtalelse, bestikkelse eller ganske frivilligt. Her skal Marius af og til overtales til ikke at skulle i bad konstant, da han ellers ville gå helt og aldeles i opløsning. Størrelsesforholdet mellem ham og vores badekar er mand:swimmingpool, og det gør jo oplevelsen urimeligt sjov. Mindre sjovt er det, når hans sarte hud minder om sandpapir (korn 60), hvis han kommer i bad, så tit han ønsker. Med andre ord er du-skal-i-bad-delen altså ganske uproblematisk herhjemme. Men med hver badning følger en hårvask, og det er noget, der kan forvolde problemer i de fleste børnefamilier. Den dér kombination af sæbe og øjne er ubehagelig for alle i rummet. Og dem indenfor bygrænsen. Marius har været tæt på panisk ved tanken om enten vand eller sæbe i øjnene, but no more! Jeg har de seneste 3 år brugt mild overtalelse, en hånd i panden og så ellers vasket og skyllet håret i en allerhelvedes fart. Men på eBay kan man købe en krans af skumagtigt materiale til at trække over hovedet på baby (eller barn), så sæbevandet ikke rammer hverken øjne eller mund. De kan nok også erhverves steder som Babysam, omend prisen er 10- eller 20-doblet. Men til de af jer (stakkels) mødre, som endnu ikke har fundet den hellige gral, kan vandskærmeren købes lige her til den nette sum af 5 kroner og 80 øre (og naturligvis med fri fragt fra Kinas land). Dette er jo så uforskammet billigt, at jeg også har bestilt én i lyserød til en anden god gang. Better safe than sorry. Den elastiske skærm kan passes af rundt regnet alle og slutter derved helt tæt. Og herhjemme er det lidt af en fest, når det “regner ud over hatten”. Go go go!

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  1. Hahaha! Hvor er det fedt Ditte! Hvorfor kendte jeg ikke til den dengang mine børn var fuldstændigt hysteriske ved den mindste dråbe vand. Tak for tippet. Det er lige ved at jeg køber en, bare for en sikkerheds skyld

    • Ditte K

      Det er så smart! Ville også godt ha’ kendt til det tidligere. Man kan lige så godt helgardere sig. Jeg tror, vi har 8 til ét barn ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *