Fejl, jeg begår dagligt

– Antager, at jeg sagtens kan nå at folde den brugte ble sammen og smide den i posen lige ved siden af puslebordet, inden drengebarnet beslutter sig for at tisse udover alt. Det kan jeg sjældent.

– Lader min stædighed overdøve min fornuft med det resultat, at jeg hellere slæber 7 indkøbsposer i to hænder (og en mund) fremfor at gå to gange. Min dårlige ryg griber gerne chancen til at minde mig om det næste dag. Og dagen efter.

– Bilder mig selv ind, at det er fint nok, hvis bare jeg sover inden 01.00. Det er ikke fint nok. Men efter en dag med semi-urolig og meget vågen baby, finder jeg det åbenbart logisk liiige at klare alle de dér småting sidst på aftenen, når han endelig sover. Nej, nej. Nej. Sov når baby sover. Spis når baby spiser. Støvsug når baby støvsuger…

– Spiser, mens jeg ammer. Jævnfør punktet ovenover, kunne det måske virke smart, men det ender på en eller anden måde altid med en baby med krummer all over og pålægschokolade på hagerne. Og tøjet. Og moren.

– Prokrastinerer røven ud af bukserne. Jeg har for eksempel fået malet min køkkenrulleholder (!), mens hjulet på barnevognen stadig er ret så fladt.

– Mener, at jeg sagtens kan leve en hel dag på to is og et æble. Det er dumt.

– Når ind i brusekabinen. Vandet er tændt… Og jeg har glemt den obligatoriske vaskeklud. Igen. Japper gennemblødt over badeværelsesgulvet og efterlader dermed et godt stykke optørringsarbejde til mig selv. Every. Fucking. Time.

– Går nedenunder uden at tage så meget som én pantflaske eller ét stykke vasketøj med mig fra 1. salen. Kommer i tanke om det, når jeg atter er ovenpå. Samler vasketøj sammen. Ned igen. Tilbage ovenpå. Glemte jeg ikke et par kaffekopper nede på soveværelset? *Facepalm*. Ned igen. (Luksusproblemer edition “To-etagers lejlighed”).

(Instagram @dittekirk)

3 kommentarer

  1. Malene

    haha! Jeg har så tit krummet og spildt på min nu 13 uger gamle datter. Jeg får altid mega dårlig samvittighed, meeen man skal jo have noget at leve af, så mon ikke hun overlever krummer (chokolade pletter, kanel-knækbrøds-knas og chipserester)

    • Ditte K

      Lige præcis! En mæt mor er vel en glad mor. Siger jeg, efter jeg lige har fundet et birkes mellem babys fingre ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *