19 dage

Alene hjemme og i færd med at fortære en Mars-bar. Ikke alene-alene. Jeg har naturligvis en baby på skødet. Og jeg blogger fra telefonen (til de af jer, der forestiller jer en baby med en laptop på hovedet). Mikkel er ovre for at hente den største mini fra børnehaven, efter vi netop har sendt sundhedsplejersken ud af døren. Fordi jeg er rimelig mean til at lave mælk, og Frede er ligeså mean til at spise det, nærmer han sig de 4400 gram her på sit 19. levedøgn. Det betyder selvfølgelig også, at jeg har en baby hængende fast med et gedigent vacuum døgnets fleste vågne (og sovende) timer. Og det er altså ret hyggeligt. Jeg kan tilmed skrive ‘ammende Playstation-spiller’ på mit CV, og multitasking er ellers ikke my thing. Hvad man ikke gør for den 4-årige.

Vi har alle tre fået lært ham lillebror ret godt at kende efterhånden, og Marius er sød, som han plejer. Han spæner hele hytten rundt for at finde sutter til sin lillebror, og vil gerne bidrage med sit bud på, hvad der kan være galt, når babyen er ked af det. Og det kan altså være alt fra sult og suttemangel til ondt i benet og snydt for Disney-slik. Han har endda affundet sig med, at lillebror hedder Frede, så længe han må få lov at kalde ham Bernhard indimellem.

Så her går det godt, til trods for den udprægede træthed. Men den er ligegyldig, for søvn kan på ingen måde måle sig med de her to. Og det siger en del.

2 kommentarer

  1. Stine

    Hvor lyder han dog som en herlig storebror og dejligt at Frede drøner derud af med trivsel.

    Børns logik er herlig. Jeg har haft god hjælpe af en 5 årige. Hans forklaringer var også: baby skal skiftes/er sulten/grøden i brysterne har ikke rette temperatur. Resten af tiden er det fordi hun øver sig i at brøle som en løve – og det er jo en dejlig forklaring; -)

    • Ditte K

      Tak for din kommentar og undskyld min ammehjerne og dermed sene svar ;-) Børns logik er det bedste; selvfølgelig øver baby sig i løvebrøl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *