Blogvenlig onsdag

Fotor0507220825

1: To bedste venner / 2: Nogen holder øje med skraldemanden / 3: Nogen har været på Joe & The Juice / 4: Roadtrip-selfie

Jeg har haft sådan en ret blogvenlig dag. Sådan én med vandring ved vandet og en lille brunch, forstås. Ting der kunne kaste ganske gode glansbilleder af sig. Det er ikke ofte, det forekommer her i den SU-modtagende børnefamilie (gåture er gratis, I know). Desværre forefindes der ikke billedlig dokumentation for dagens begivenheder. Tanken strejfede mig kort, da jeg fik mig bevæget til brunch i byen med min søster og veninde, men da valget falgt på en all-you-can-eat buffet-brunch, og jeg ikke gad at anordne hverken bacon eller scrambled eggs på Michelin-manér, må I nøjes med at forestille jer det.

Marius har holdt fri idag, sådan for hyggens skyld. Så vi har været på vandring, spist jellybeans og spillet en helvedes masse Playstation. Der er altså noget ved at være drengemor, siger jeg jer. Heldigvis har jeg i mine spæde teenageår været lidt af en tomboy myself, så der skal mere end en omgang Crash Bandicoot til at skræmme mig. Forleden blev Marius’ eldrevne bil kørt på værksted (badeværelset, that is) og blev vasket, skruet fra hinanden og fik en autolakering, som ville gøre ‘Pimp My Ride’-Xzibit stolt. Drengen mente, at klistermærkerne med stjerner og teksten ‘Honey’ skrevet henover kølerhjelmen hældte en smule til den feminine side. Og det skal ikke hedde sig, at mor ikke kan fikse en bil. Så den står nu matsort med sorte striber og gule detaljer, og skarp ser den ud. Meget er sket, siden den gjorde sin entre i den store gaveregn på Marius’ 1-års-fødselsdag. Nu fylder han 4 år lige om lidt, har dumpet både sut og ble og tørrer sin mund af i ærmet, når jeg giver ham et kys. Suk.

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *