Jeg undrer mig lige lidt over… #1

Fashionbloggere, der ifører sig miniskirt med bare ben tilsat en stor, ulden sweater. Den slags vejr findes ikke.

Vådindikatorer på bleer (altså de der blå bogstaver, som udtværes gradvist alt efter, hvor våd bleen er). Hvis man er helt derinde, hvor man kan se bleen, kan man vel ligeså fint mærke/se/lugte sig frem til, om den skal skiftes.

De der sko med lys i sålerne. Det vil altid være en børnesko fra 90’erne for mig.

Trompetbukser. Jeg har set kvinder, der kan bære det. Det har jeg. Men jeg tænker alligevel hver gang, jeg ser det, at det nok havde været ligeså pænt uden.

At jeg til gengæld er mega hooked på mom-jeans. Også selvom det måske er den slags benklæde, der gør allermindst for ens i forvejen halvtrætte bagdel.

At det afblegede look til mænd er somewhat tilbage. Bieber, I’m looking at you.

Om de virkelig kun får halvt så store børn i Kina. Alt tøjet derovre fra er jo 2-3-4 gange mindre end samme størrelse herhjemme. Og således kan en størrelse to år altså stumpe på Frede.

Radio, når det er aften og weekend på samme tid. Altså dér hvor alle radiostationer forvandles til umchi-umchi-diskoteker midt i min bil, bare fordi det er fredag eller lørdag. Jeg skal for fanden bare i Netto efter mælk. Og lad os så lege, jeg reelt var til fest… HVEM hører radio i den situation?

Mænd med smykker. Især fingerringe (med mindre det er et gift stykke mandfolk, forstås).

At Frede lige er blevet et år. Et. År.

Folk, der mener, at man kan tage guld for skidt, hvis man pynter sit gamle lort med ord som ‘vintage’. Og måske noget med ‘retro’. Og ‘patina’, for fanden. Forleden så jeg en annonce på Gul og Gratis, hvor vedkommende forsøgte at sælge disse kurve som værende retro. De fås vel i virkeligheden stadig i Ikea.

At der under samme annonce var en, der forsøgte at sælge sin CD-holder for 300 kroner. Good luck with that.

At jeg blev ramt af snefnug for fem minutter siden. Hvad er nu det? Stooooop, stop. Stop.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *