En familie på fire

Meget tidlig morgen den 16. april mødte vi lillebror for første gang efter en temmelig hurtig og fuldstændig ukompliceret fødsel. Han er helt fantastisk sød og lille, og hans storebror tager familieforøgelsen så godt. 

Jeg er træt og glad, og min tid går med amning, barselsbesøg og mere amning. Og naturligvis tegnefilm og sofatid med min snart 5-årige dreng. 

Jeg vender tilbage, når vi har lært hinanden lidt bedre at kende, selvom det på mærkeligste vis allerede føles som om, han har været her hele tiden.

Indtil da er der lidt hyppigere opdateringer og babyspam på min Instagram (@dittekirk), og sidst men absolut ikke mindst; mød baby Frede!

  
 

10 kommentarer

 1. Stine

  Tillykke med ham. Hvor ser hav sød ud den lille.

  Sjovt du endte med at føde samme dag som sneglsille og på dronningens fødselsdag. Så længe der varer vil der jo så være flagdag på hans fødselsdag.
  Det er i øvrigt den dag vi har årsdag jer i husstanden, så det er jo ikke så ringe.

 2. Så fint navn altså! Ville aldrig selv have overvejet det, men hvor passer det bare godt præsenteret med så fin baby og tekst. Tillykke med ham!

  • Ditte K

   Hans ene oldefar hedder Frede og hans anden hed det til mellemnavn, og pludselig kunne han ikke hedde andet, da vi så ham :-) Mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *