Hallo?

Er der nogen? Jeg kan jo se, at der er nogle få i det ganske land, som sidder og lurer lidt med fra den anden side af skærmen. Og det er pisse fedt. Please, bliv ved med det. Men jeg er ikke helt vild med idéen om at køre en blog udelukkende bestående af ‘idag har jeg hentet ungen fra børnehave og lavet økologisk pesto’, men hvad fanden skriver man så om? Jeg kunne vildt godt tænke mig, at nogen af jer søde besøgende (I er få, men gode) måske ville give et lille praj om, hvad der kunne være fedt at læse. OM der er noget som helst, som kunne være fedt, og som der måske mangler lidt af i blogland (hvis der efterhånden mangler noget overhovedet). Ærlighed? Debatter? Holdninger? Livet som 17-årig (nu 21-årig) mor? Jeg ved jo godt, at jeg ikke foreløbig bliver den store billedblogger med stylingtips og rabatkoder til Nelly.com, men det har jeg heller ikke lyst til. Jeg vil hellere skrive. Skrive om alt muligt. Men det kunne være fedt, hvis det bare ramte ét eller andet, folk havde lyst til at læse med på. Jeg skriver jo selvfølgelig et eller andet lort alligevel, men altså… Skriv så hjertens gerne en kommentar til indlægget her, så sender jeg herremeget kærlighed og cyberkram den anden vej! Og god karma og alt det dér.

4 kommentarer

 1. Caroline

  Hej Ditte :)
  Først og fremmest, så synes jeg, at din blog er SÅ fin og hold op hvor har du bare et smækkerlækkert barn! Han ser simpelthen så sød og dejlig ud :D
  Jeg vil gerne vide lidt mere om dit liv som ung mor, bare af ren og skær nysgerrighed..
  Vh Caroline

  • Ditte K

   Fedt! Tak for kommentar (og de megasøde ord). Var lige ved at slette indlægget, da jeg tænkte bloggen alligevel nok var for lille endnu, til at der kom nogen svar! Jeg vil helt klart tage “ung mor”-emnet op i et indlæg :-)

 2. Jeg er her ;-)
  Jeg er en sucker for billeder, så det ville være lækkert, men jeg skriver jo selv om ingenting, sådan ca. og det kan jeg egentlig godt lide at læse også.. Lidt glimt fra hverdagen :-)

  Men du har simpelthen en rigtig fin blog :-)

  http://mamanam.dk

  • Ditte K

   Mange tak for input! Jeg går lige nu og er i en beslutningsfase om kamera/ny telefon-agtigt indkøb, så jeg håber, der snart kommer flere billeder på bloggen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *