Fine Little Day

finelittleday

 

I mere end én forstand! Jeg har forelsket mig lidt (læs: helt vildt meget) i Fine Little Day, som har lavet alt på collagen ovenover. Og så har vi også haft os en fin lille dag herhjemme. Poden har holdt fri fra børnehave, fordi det bare er tiltrængt engang imellem på en mandag (okay, og man undgår tidligt-op-kom-nu-i-tøjet-spis-din-mad-smør-madpakke-til-barnet-og-så-afsted-rutinen). Vi har tullet rundt i gågaden og bl.a. anskaffet os (altså Marius) en t-shirt med leopardprint, som blev nævnt i dette indlæg.

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

3 kommentarer

 1. Stine

  Nu er dette jo et gammelt indlæg, så ved slet ikke om du overhoved ser min kommentar. Men jeg surfer lidt rundt på din side og vil altså lige sige, at jeg tror ikke kun det er dig der har brug for blogverdenen – jeg har faktisk brug for dig i min blogverden. Jeg har føst lige opdaget dig (sammen med mange andre), da du blev anbefalet på Twinpeaks og du er nu klart en favorit.

  Jeg øver mig i at skrive (speciale that is) og jeg bliver aldrig lige så god til det som hverken dig eller min kommunkationsuddannede bror, men jeg har faktisk sætninger her og der som jeg kan være helt tilfreds med. Min første rigtige chef sagde altid at “übung macht den Meister” og det er jo egentlig rigtigt hvad enten det så gælder at lære tysk, skrive godt eller være mor.

  Tak for en god blog!

  • Ditte K

   Det er simpelthen det sødeste, jeg længe har hørt! Hvor er jeg glad for, at du vil læse med. Bliver virkelig rørt over dine ord – og der skal ellers meget til! :-)

 2. Stine

  I øvrigt også det forkerte indlæg jeg fik trykket svar ved – jeg ville have valgt “At miste modet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *