Jeg undrer mig lige lidt over… #4

Hvem min læges læge er.

Spædbørn med piercinger i ørerne. (Undrer mig i virkeligheden nok over forældrene.)

Hvor overraskende godt jeg har det med, at velour er tilbage. Er derimod komplet uforstående omkring pyjamas-tendensen.

Om bloggere arbejder med en særlig valuta, eller vi bare har komplet forskellige opfattelser af, hvad ordet ‘budgetvenligt’ dækker over. For det er altså ikke en cardigan til 1800 kroner. Heller ikke selvom den er fra Ganni. Og sat ned med 60%. Nope.

“Børn-i-bilen”-streamers. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forholde mig til den besked. Jeg har virkelig ikke tænkt mig at køre ind i dig uanset.

Alle andre streamers på biler. Hvad er det for en sær måde at kommunikere budskaber på? Jeg er helt og aldeles indifferent omkring din holdning til, at “rigtige mænd får tvillinger”. Same goes for jeg-har-været-i-Norge-elgen, mand-der-spiller-golf-silhouetten og den der Jesus-fisk. Værst var det, da jeg forleden kørte bag en bil med teksten ‘Can’t find your cat? Try looking under my tires’. Hold nu op.

At jeg er ét kaffekop-og-tilfældigt-placeret-valmue-billede fra at være “en af dem” på Instagram. Men jeg hygger mig virkelig meget med det!

At der stadig findes mennesker, som blindt stoler på, at man snildt kan vinde et nyopført palæ og en håndfuld biler gennem Facebook.

At jeg ikke kan rense mit højre øre uden at knække sammen i et hosteanfald. Marius har det med sit venstre. #wtf

At jeg lige har været til min første skole-hjem-samtale. Som forælder. (Hvilket mest gik med en masse rosende ord i øvrigt).

De producenter, der hårdnakket fortsætter med at datomærke creme fraiche og hytteost det der folielåg, man som det første hiver af og smider ud.

At jeg er nået til et sted i mit liv, hvor flere og flere kontakter i min telefonbog hedder noget med et vilkårligt børnenavn efterfulgt af ‘…s mor’ eller ‘…s far’. #legeaftaler

At der bor en dame indeni mig, som er så gammel, at hun forleden valgte at klippe sin kærestes hullede t-shirt op til pudseklude frem for at smide den ud. (Nej, jeg folder og gemmer ikke brugt gavepapir endnu, men det kan da kun være et spørgsmål om tid).

10 kommentarer

 1. Hahah, det der med låg-datomærkningen er fandme også sært. Er det sådan lidt ala “skidet er jo fa’n syrnet, mon ikke det holder, til de får det spist op”?

  – A

  • Christine

   haha, det er jo fordi at datomærkningen er til, når den stadig er lukket. Derefter er det ofte noget med “HOLDBARHED EFETR ÅBNING : 2-3 DAGE“ eksempelvis :)

   • Ditte K

    Ja! Det er da rigtigt. Men jeg kan aldrig huske, hvornår noget er blevet åbnet, så jeg synes, det er rart at have et pejlemærke :-D

  • Ditte K

   Præcis! Jeg ville holde så meget af, hvis de lige kunne vente med at stemple, til plasticlåget var monteret :-D

 2. Ej det med ørene har jeg også! Har sgu altid undret mig over det, og aldrig hørt om andre der har det lige sådan ? Jeg bilder mig ind at det er en nerve der gør at man føler at man rammer inde i halsen, og får trang til at hoste.. men jeg ved faktisk ikke hvad svaret er ?

  Mvh din nye følger!
  / http://www.livetsomungmor.dk

  • Ditte K

   Hahaha! Fedt, at der er andre weirdos derude. Jeg har også læst noget om, at man kan aktivere en eller anden hoste-refleks gennem øret. Mega underligt. Jeg er altid glad for nye følgere! Og jeg følger i øvrigt allerede med hos dig, kan jeg se ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *