Navlepilleri #4

Hermed endnu en omgang mere eller mindre ligegyldige tanker, facts og spekulationer. De første tre i rækken kan desuden læses her, her og her.

 • Det trækker sådan i mig at skrive en masse herinde og alle mulige andre steder, som jeg går og drømmer om og tænker på. Min hjerne er bare fyldt til randen med hverdag og de sidste flytte-småting lige nu, og der er ligesom ikke tid og plads til det hele på en gang, og det piner mig.
 • Alt for damerne er et magasin, jeg aldrig før har købt. Indtil nu. Og ja, jeg købte det pga. bryllupstillægget. Og nej, der sidder ikke skyggen af en vielsesring på min finger (endnu). Men der var noget om Sneglcilles bryllup. Derfor.
 • Forleden modtog jeg mit nye kørekort med posten, og da bestillingsprocessen havde taget sin tid, var jeg henrykt over endelig at få det. Det var da også pænere og mere skinnende end det gamle, men af kortet fremgik det, at jeg nu var en 55-årig, tyrkisk mand ved navn Ibrahim. Billedet og underskriften var dog min egen. Kære administrationsmedarbejder, så træt må du aldrig blive. Og hvilket kørekort sidder mit CPR-nummer så i øvrigt på?
 • Vi har boet her i 20 dage og har allerede haft besøg af fremmede folk. Det ringede på døren, og jeg nærmest snublede hen til den i ren iver i troen om, at det var pakkeposten med et eller andet spændende. Forkert. Udenfor stod en lille, smilende dame, som proklamerede, at hun delte brochurer ud. “Er det Jehova?”, spurgte jeg ret hurtigt, da jeg mente, jeg havde luret, hvad der var i luften. “Nej, nej. Nej, det er ikke Jehova. Det er hans vidner”. Whoopty-fucking-doo. Tak, men nej tak.
 • Jeg er efter en lille måned helt nede med tilværelsen som hus-beboer, og står det til mig, har jeg boet i lejlighed for sidste gang i mit liv. Seriøst, al den frihed sådan en omgang udenomsplads kan klare! Barnet i vognen, vognen i haven, kaffen i koppen. Bare sådan helt uden opgange og baggårde og 48 døre, der skal koordineres. Jeg er fan.
 • Desuden er babyen begyndt at sove 1,5 time ad gangen i sin barnevogn, så jeg tager det som et tegn på, han også er okay med at være forstadsbaby.
 • Kan ikke helt greje hvorfor, men det løber mig koldt ned ad ryggen, når folk siger ‘en selfie’ eller ‘selfien’. Jeg er (for en gangs skyld) ligeglad med, hvad ordbogen siger. Et. Selfie.
 • Om præcis en uge i dag(!) starter Marius i skole. Det er lige dele spændende og skræmmende.
 • Jeg har bestilt nogle gummiringe til storetæerne. Noget med akupunkturpunkter og fedtforbrænding. Jeg tror heller ikke på det, men for $1 skulle man da være et skarn, hvis ikke man gav det et skud.
 • Marius er kommet frem til, at når det lykkes at få hele fnulderbelægningen i tørretumblerens filter af i ét stykke, må man ønske. Det kan jeg meget godt li’.
 • Jeg har for nyligt lagt mærke til, at jeg sætter kommaer med øjnene, når jeg læser noget. Alt fra blogs til tekst-tv. Jeg sidder simpelthen og plotter de små prikker ind (altså bare sådan mentalt), i takt med jeg læser, og det er da egentlig skide irriterende, nu hvor jeg er blevet opmærksom på det. Folk må smide deres kommaer, hvor de vil, men jeg har åbenbart svært ved at overse, hvis de mangler. (Det betyder i øvrigt ikke, at jeg er fejlfri på kommatering selv, men min indre perfektionist prøver at gøre sig umage.)

9 kommentarer

 1. Maj-Britt

  Tak for en fin blog..!
  Er det blå runde tæppe til at finde et sted? Dbh. Maj-Britt

  • Ditte K

   Hej Maj-Britt. Selv mange tak :-) Det er faktisk sort, og så er det ‘bare’ et Ikea-tæppe. Modellen hedder ‘Virring’, men jeg tror faktisk, det er udgået :-(

 2. Stine

  Dejligt du er tilbage.

  Og i øvrigt smart måde at male de to stole på- det tror jeg da jeg vil kopiere med et par af mine malinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *