Mødet med Mikkel vol. 1

FotorCreated

Vi mødtes gennem fælles venner engang i den spæde start af 2013. Mikkel og jeg, forstås. Vi skulle til noget arrangementlignende samme sted, og Mikkel hentede mig sammen med et par andre stykker. Han var høj og høflig og havde tømmermænd. Resten af flokken spillede ølbowling, og Mikkel og jeg sad på sidelinjen og frøs på fingrene. Vi blev hurtigt ret gode venner, han lånte min sofa efter byture og vi fulgtes ad lune forårsmorgener på McDonald’s efter tømmermændsmenuer. Sådan helt platonisk.

Det blev maj, og igen mødtes vi hos den tidligere ølbowlingvært, som smed en festagtig begivenhed for venner og bekendte. Det var have-/bål-/grill-/garagefest med charmerende gammelt fadølsanlæg og dart i indkørslen. Jeg hjalp Mikkel med at kløve brænde til bålet (okay, det var omvendt), vi grillede store bøffer og spiste med engangsservice. Mikkel berettede om sin forestående rejse til Australien, som han havde intentioner om at begive sig ud på sidst på sommeren. Dét var jeg ikke glad for at høre, kunne jeg mærke. Følelsen syntes latterlig, og jeg prøvede at skyde den til jorden, men forgæves. Det var jo et helt år, han skulle være dernede. Et år!

Vi snakkede om fremtiden, sabbatår, børn og alle de andre ting. Henad aftenen dukkede han op med en flaske i hånden og spurgte, om jeg drak rødvin. Det gjorde jeg. Og havde jeg ikke gjort det, havde jeg gjort det alligevel! Han droppede engangsservicen og fandt vinglas i værtshusets køkken, hvorefter vi satte os på en øde terrasse og skænkede op. Oh, how very romantic. Vinen sparkede så småt til os, og i takt med solen gik ned og genertheden blev væk, blev en anderledes stemning fundet frem. Han var sgu da egentlig meget sød på mere end tømmermænds-venner-måden. Enten var han modig (og småfuld), eller også var signalerne klarere, end hvad jeg havde opfattet (…også småfuld), for tilbage i garagen forærede han mig ganske pludseligt et kys, jeg slet ikke havde set komme. Men Australien ventede stadig lige om hjørnet.

P.S: Ja, det er Mikkels hænder i mine lommer på billedet. Så store hænder har jeg altså ikke. Niks!

5 kommentarer

    • Ditte K

      Jeg kom lige nøjagtig i tanke om idag, at jeg manglede at catche op på det dér! Hvis energien er til det i løbet af de næste dage, så bliver det dér – Ellers bliver det, når lillebror er ankommet og (forhåbentligt) tager sig en lur på et tidspunkt ;-)

  1. […] jeg begyndte på det her indlæg. What the actual… Men here you have it! Og here you have den første fortælling, hvis du ikke har læst den, eller trænger til genopfriskning efter […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *