Kafferisteriet (og min første gang som eventgænger)

For et stykke tid siden fik jeg taget min bloggerevent-mødom på meget hyggelig og velsmagende vis. Jeg har fuldstændigt glemt at berette om begivenheden herinde af den simple årsag, at jeg ikke er vant til den slags. Jeg lever ingenlunde et bloggerliv sådan på dokumentationsfronten (eller ret mange andre fronter). Jeg ærgrer mig aldrig over, at jeg ikke fik fotograferet min indbydende morgenmad drysset med friske bær og mandler, inden jeg tog den første mundfuld og smadrede æstetikken, for den findes ikke. Morgenmaden, altså. Men jeg kan da finde på at hælde mælk på mine havregryn – måske endda banan, hvis der skal være fest. Og så spiser jeg det bare.

Jeg er slet ikke inde i gamet med at tage billeder af min hverdag på en værdig bloggermåde, og jeg fik heller ikke taget et eneste til eventet, til trods for jeg hurtigt erfarede, at man i disse kredse smækker telefoner og/eller kameraer på bordet i samme sekund, man sætter sig ned, så man aldrig går glip af et Kodak-moment. Det hele var så pænt og hyggeligt og pænt, og jeg kunne rigtig godt lide det, men jeg er sgu ikke så tjekket. Pludselig gik det op for mig, at jeg aldrig fik omtalt aftenen herinde, hvilket de to ildsjæle bag kaffebaren og arrangøren Jeanette i den grad fortjener.

Vi var budt på kaffesmagning, -quiz og snak på Kafferisteriet af barens indehavere og bloggeren Jeanette Hardis fra LetsBlogSomeShit, og de havde i sandhed stablet en fin aften på benene, hvor jeg efter første prøvesmagning måtte erkende, at kaffe ikke bare er kaffe, og at der er langt flere seje bloggere i Odense, end jeg havde forestillet mig. Stedet summer lidt af mormor-nostalgi på den tjekkede måde, og der er både rart og hyggeligt at være. De dedikerede kaffemennesker bag Kafferisteriet ved urimeligt meget om den dybbrune drik og kan således servere et utal af varianter. Og de har fem forskellige slags sirup! Fem! Og så vil jeg egentlig ikke sige ret meget mere, end I bør lægge vejen forbi, hvis I havner i Odense en dag. Det ligger lige ned til Munke Mose, og jeg forestiller mig allerede, hvordan jeg skal indtage en kop kaffe i sommersolen (nej, det er aldrig for varmt til kaffe!) på fortovet engang i 16’s sommer. Først og fremmest skal jeg have slæbt min overalt-på-jorden-kaffeelskende kæreste med derind, når nu han tålmodigt lever af instantkaffe til hverdag. Og nå ja, da jeg som utrænet eventgænger ikke fik taget et eneste billede, var det godt, at andre gjorde. Se hvor fint:

IMG_5765

IMG_6686

IMG_5770

2 kommentarer

  1. Marie-Louise

    De der cirkler, som beskriver forholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum, er da super smarte/informative!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *