En slags spørgerunde

Jeg ville så gerne skrive tusind ting, men der sker ligesom ikke det helt store lige pt., og jeg føler, jeg mangler inspiration og ting at berette om. Jeg gad godt spytte indlæg ud i en lind strøm, men det bliver vist mest en slags ugentlig begivenhed. Egentlig har jeg en del ideer i hovedet og kladder i arkivet, men jeg fumler lidt for meget med hovedet i vasketøj og flyttekasser til at få dem ført ud i livet, mens hverdagen stryger forbi med barsel for mit vedkommende og læseferie for Mikkels. Men på mandag holder vi nøglerne til det nye kapitel i hænderne, og det skal blive så godt.

Nu har jeg selv luftet ideen et par gange, og flere af jer har spurgt ind til samme, så derfor kaster jeg mig nu med lukkede øjne ud i spørgerundernes dyb. Simpelthen. Derfor: Hvis noget har undret jer eller gjort jer somewhat nysgerrige (eller I blot vil sikre jer, jeg ikke sidder tilbage med et rungende tomt kommentarfelt…), så fyr endelig løs! Så vil jeg samle hele bundtet i et eller flere indlæg (alt efter hvor gavmilde i er med spørgsmålene, forstås). Alle spørgsmål er velkomne på lige fod med ønsker, forslag til emner og andet, der kan børste støvet af min barselshjerne og sparke mig igang igen. Hit me!

Så vil jeg trække mig tilbage med fjernsyn og Flipper (skum-delfinerne naturligvis, ikke filmen) så længe og lade som om, stuen ikke flyder med flamingo og flyttekasser for en stund. Det er vel fredag.

13 kommentarer

 1. Mia HB

  Smukke Ditte!
  Jeg har efterhånden fulgt med rigtig længe og beundre dig virkelig – så sej en mor og så til 2 (!!) børn. Men der er alligevel et par ting jeg jeg har tænkt på – når man nu selv er 21 og faktisk gerne vil have børn før man får rynker ;-)
  – Hvordan tog din familie og venner graviditet nummer 2? Den lyder til at have været planlagt og det hører man ikke så tit.
  – er du bange for at “gå i stå” og ikke rigtig komme igang med uddannelse nu hvor du har to unger og er blevet afbrudt (igen)?

  • Ditte K

   Tusind tak for din kommentar og de søde ord! Jeg lægger hovedet i blød og vender snarest muligt tilbage med et svar-indlæg :-)

 2. Kristine

  Ej det gik måske lige hurtigt nok:) – det jeg mente var; har du planer/tanker om på et tidspunkt at flytte fra Odense til en større eller mindre by?:)

 3. Bella

  Møder du ofte fordomme som ung mor?
  Hvad studerer du? (Jeg mener at kunne huske at du studerer)

 4. Mette

  Åhh, jeg har tænkt og tænkt over, om jeg mon ikke havde et spørgsmål til dig, så du ikke skulle føle, at du sad tilbage med et rungende tomt kommentarfelt… Men sagen er den, at jeg egentlig bare er ret vild med din måde at skrive på og indholdet i dine indlæg, som de er nu. Mega ukonstruktivt for en, der mangler inspiration, I know! Men det er altså sådan, det er… Bliv ved med at gøre, som du allerede gør!

  Ift. emner synes jeg altid det er spændende at høre om dine tanker om livet som (ung) mor – med alt hvad det indebærer.

  • Ditte K

   Tusind tak for din kommentar, Mette! Det er helt utroligt dejligt at høre, også selvom det er uden spørgsmål :-) Tak!

 5. Emilie

  Jeg er helt enig med Mette! Jeg har ikke nogle specifikke spørgsmål, men vil gerne lade dig vide, at jeg elsker at læse din blog! Jeg har ikke nogle spørgsmål i denne omgang, men ønsker bare at høre om mere din hverdag med dine tre drenge. ;)

 6. Pernille

  Stemmer i – du er fantastisk, og det er altid en fornøjelse at læse om dine tanker og refleksioner. Så bliv lige ved, ikk´:o)

 7. L

  Enig med de andre damer!!
  Men derudover kunne det være sjovt at læse et indlæg om hvordan en typisk dag forløber hjemme hos jer. Om intensioner og realiteter måske;)

 8. […] er flere af jer kommet med mange fine og gode spørgsmål (og sindssygt søde ord) her, og det sætter jeg så usigeligt stor pris på! Jeg satser på meget snart at påbegynde et […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *